@8EL
Merhaba Wmaraci.com üyeleri 8el İnternet Teknolojileri bir hosting firması açıyoruz alt yapımız neredeyse hazır vergi levhamız ve yer sağlıyıcı onayını bekliyoruz hedefimiz çok büyük birçok bildiğiniz büyük firmalar ile ortak çalışma içerisindeyiz hedefimiz her firma gibi sektörde iyi bir yer edinmektir
bizim için müşteri memnuniyeti ön plandadır sizlerden rica etsek şimdi çalıştığınız veya daha önce çalışmış olduğunuz hosting firmalarının nelerinden rahatsızdınız size göre bir hosting firması müşterilerine karşı nasıl sorumlulukları olmalıdır bunları yazarsanız sevinirim bizde sizin yazdıklarınıza bakarak ona göre bir davranış sergiliyelim şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler
NOT: www.8el.org adresini inceliyip fiyatlar hakkındada yorum yaparsanız sevinirim zira fiyatlar hakkında yorum yapan arkadaşları ileride firma açıldığında onları süpriz hediyeler bekliyor
Öncelikle yeni işletmeniz hayırlı olsun. Bol ve helal kazançlar dilerim. Hemen temennilerimi ve sizin yazdıklarınız -web siteniz- ile ilgili görüşlerimi dile getireyim.
Vallahi ben sektöre yeni bir soluk kazandıracak ve web sitelerimi emanet edeceğim firmadan öncelikle dilimizi düzgün kullanmasını beklerim. Konunuzu şu şekilde açmanızı beklerdim mesela :
----------------------------------------------------
Merhaba Wmaraci.com üyeleri,
8el İnternet Teknolojileri bir hosting firması açıyoruz (NOKTA) alt yapımız neredeyse hazır (VİRGÜL) vergi levhamız ve yer sağlıyıcı onayını bekliyoruz (NOKTA) hedefimiz çok büyük (NOKTA yada VİRGÜL) birçok bildiğiniz büyük firmalar ile ortak çalışma içerisindeyiz (NOKTA) hedefimiz her firma gibi sektörde iyi bir yer edinmektir (NOKTA)
bizim için müşteri memnuniyeti ön plandadır (NOKTA) sizlerden rica etsek şimdi çalıştığınız veya daha önce çalışmış olduğunuz hosting firmalarının nelerinden rahatsızdınız (SORU İŞARETİ) size göre bir hosting firması (FİRMASININ) müşterilerine karşı nasıl sorumlulukları olmalıdır (SORU İŞARETİ) bunları yazarsanız sevinirim (NOKTA) bizde (DE AYRI) sizin yazdıklarınıza bakarak ona göre bir davranış sergiliyelim (SERGİLEYELİM) şimdiden yazan arkadaşlara teşekkürler (NOKTA)
NOT:
www.8el.org adresini inceliyip (İNCELEYİP) fiyatlar hakkındada (DE AYRI) yorum yaparsanız sevinirim (NOKTA) zira fiyatlar hakkında yorum yapan arkadaşları ileride firma açıldığında onları (ONLARI GEREKSİZ) süpriz hediyeler bekliyor (NOKTA)
------------------------------------------------------
Sitenize de baktım orada da ufak tefek böyle hatalar gördüm. Belki yoğunluk ile ya da işe koyulmanın heyecanı ile alakalıdır. Bu hosting işine giren arkadaşlar genelde genç ve hevesli arkadaşlar. Yapıcı olmak lazım. Müşteri ile profesyonel ve kurumsal bir iletişim için öncelikle dilin düzgün kullanılması şart diye düşünüyorum. Ben şahsen hizmet alacağım firmadan bu tavrı ve titizliği beklerim. Buna dikkat eden müşteriler de eminim var ve az değil. Size böyle bir geri bildirim vermiş olayım.
Bir de bu 7/24 telefon ve online destek vaadi çok iddialı. Hastalığı, cenazesi, sakatlığı türlü türlü belası var hayatın. Eğer arkasında duramayacağınızı hissediyorsanız bence sitenize koymayın. Durabilirim diyorsanız da tebrik ederim. İyi bir ekip çalışması lazım.
Umarım yapıcı olabilmişimdir. Tekrar hayırlı kazançlar dilerim.