Yanlış anlama ama konuyu baltalamıyormusun? daha hizmete girmemiş bir firmayı bu kadar çok üstüne gidilecek kadar sorgulamanı anlamıyorum firma 1TL'lik bir paket yapmış aktif olduğunda alırsın denersin sitenmi çöp oldu veya yandımı sende bedelini istersin bu kadar basit aslında konuyu takip ediyorumda sürekli bir balta atma.iyi geceler.
Baltalamıyorum soru soruyorum. Eğer bir hizmet verilecekse ve bu benim sektörümdeyse müşterisini madur etmemesi için bunları açıklamalı 1 tl satması önemli değil, ben hostingi bedava veriyorum forumda sponsor hosting linkimiz var. Ama arkadaşın bahsettiği 12x500 gb disk ve r610 model sunucu ile söledikleri bir birini tutmuyor. r610'da 2 model sunucu yoktu hocam r610 marka dell sunucu r610'dur bu kadar basit
6 adet disk kızağı 12 adet ram slotu vardır.
Bu bilgileri bilmeyen müşteriler belki söylenenleri yiyebilir ama buda insanları kandırmaktan başka birşey değildir.
bu yüzden hosting sektörü güvensizlik abidesi olmuştur. 1 adet makinesini alanda hosting firması 50+ öz malı olan firmada aynı kefeye konuyor ben buna karşıyım.
yo yo asla bir baltalama yok arkadaş yorumları karıştırmış 2 farklı makineden bahsediyorum ben arkadaş tek bir makine diye anlamış beni çok güldürdü :)
Siz gülün hocam, sizi takip ediyorum vergi levhasının çıkması bugünden itibaren en fazla 7 gün :) bekliyor olacağım