reload58 adlı üyeden alıntı

sealofnova ,

Öncelikle Wifi-Guard programını kurun. Yaklaşık 5-10 MB civarında. Anlık tarama yaparak modeminize biri bağlanırsa hemen ekranda uyarı veriyor. MAC adresi de gösteriyor. Modem arayüzünden tanımadığınız kişilerin MAC adresini engelleyin. Şifrenizi bilseler dahi asla modeminize giriş yapamazlar. Yalnız şunu da belirteyim MAC adresini değiştirmek mümkündür. Androidde basit bir şekilde değişim yapmıştım. Eğer ki böyle olmaz derseniz de yine modem arayüzünde sadece sizin izin verdiğiniz kullanıcıların bağlanabileceği bir ayar mevcut. Kendi cihazlarınızın MAC adreslerini yazarak yalnızca kendinizin erişiminizi sağlayabilirsiniz.

Evet aynen ama super online aradığımız zaman bize 32 kişinin bağlandıgı zaman bile oluyor dedi modem şifrenizi değiştirin dedi bende değiştirdim şuan hızımız speed test te 13 daha önceden 3 dü bakalım değidiniz proğramıda kullanıyorum artık bakalım değişen birşey olacak mı ilginiz için teşekürler.

halo9217 adlı üyeden alıntı

ders vermek istiyorsan karşı tarafın dosyaları paylaşıma açık olması gerekir hani şifre dosya vb. şeyleri almak istiyorsan hiç uğraşma ?
mac adresini modemin paneli üzerinden engelle , wifi ad ve şifresini değiştir bağlananlar az çok kimin olduğunu biliyorsan bire bir konuş ama 32 kişi nasıl bağlanıyor ?

denedim kapalı :)

kalbimiver adlı üyeden alıntı

süperonline'nin size yalan söyleme olasılığını düşünmek lazım.

oda ayrı bir durum ama konuştugumuz kişi ilgili biri idi yaklaşık 30 dk filan konuştuk :) yardımcı olmaya çalıştı.

Kaplan adlı üyeden alıntı

Halka açık alanda ***** Wi-fi noktasında o kadar kişi bağlanamıyor.
Acaba sizin modemi mi taksalar oraya? Google Internet Project gibi olmuşsunuz mübarek.

genel olarak 8 cihaz sabit sayılır :) arkadaşlar gelirse 16 cihaz en fazla 20 cihaz

32 çok 12 tane cihaz fazladan :)