Merhaba az çok web tasarım biliyorum fakat uzun zamandır seo ile ilgilenmek istiyorum ve alacağım kurs vb şeylerle ilk önce kendi sitemde deneyip daha sonra eğer kabul eden olursa ücretsiz staj gibi çalışmayı düşünüyorum bir firma vb yerde.
Ankara'da öğrenciyim bir kaç kurs buldum meb onaylı sertifika veriyormuş.Peki sertifika olduktan sonra kendimi nasıl geliştirebilirim.Tabiki bu işe yıllarını vermiş biri gibi ilk olamam ama bir bilgim olur.
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce böyle bir eğitim alıp en sevdiğim hem de üç beş kazanabileceğim bir miktar olur mu ? Ama şunu da deyim kursu alırsam bir firma da gönüllüolarak çalışmak isterim tabi ki bana katkı sağlayacak bir yerde böyle de bir durum olur mu?Yani toy bir işçiye şans veren çıkar mı? Ve nasıl bir kurs almalıyım?Bir kaç kurs konuştum Ankara'da destek ve görüşlerini paylşabilirseniz çok sevinirim?
"Elimde referans sağlayacak 3-4 site olur biri restoran-biri klima kombi-diğer 2 tane de kendi sitem yani öğrendiklerimi bu işlerle az da olsa pekiştirebilme fırsatım olur ve az da olsa bir deney sağlayabilirim kendim için.
Son olarakta şunu sormak istiyorum ben meb onaylı bir sertifika ve 4-5 çalışma ile başta da dediğim o gönüllü çalışma ve o iş yeri referans verirse bir yerlere varabilir miyim ?
teşekkürler :)