hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Merhaba az çok web tasarım biliyorum fakat uzun zamandır seo ile ilgilenmek istiyorum ve alacağım kurs vb şeylerle ilk önce kendi sitemde deneyip daha sonra eğer kabul eden olursa ücretsiz staj gibi çalışmayı düşünüyorum bir firma vb yerde.
Ankara'da öğrenciyim bir kaç kurs buldum meb onaylı sertifika veriyormuş.Peki sertifika olduktan sonra kendimi nasıl geliştirebilirim.Tabiki bu işe yıllarını vermiş biri gibi ilk olamam ama bir bilgim olur.
Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce böyle bir eğitim alıp en sevdiğim hem de üç beş kazanabileceğim bir miktar olur mu ? Ama şunu da deyim kursu alırsam bir firma da gönüllüolarak çalışmak isterim tabi ki bana katkı sağlayacak bir yerde böyle de bir durum olur mu?Yani toy bir işçiye şans veren çıkar mı? Ve nasıl bir kurs almalıyım?Bir kaç kurs konuştum Ankara'da destek ve görüşlerini paylşabilirseniz çok sevinirim?
"Elimde referans sağlayacak 3-4 site olur biri restoran-biri klima kombi-diğer 2 tane de kendi sitem yani öğrendiklerimi bu işlerle az da olsa pekiştirebilme fırsatım olur ve az da olsa bir deney sağlayabilirim kendim için.
Son olarakta şunu sormak istiyorum ben meb onaylı bir sertifika ve 4-5 çalışma ile başta da dediğim o gönüllü çalışma ve o iş yeri referans verirse bir yerlere varabilir miyim ?
teşekkürler :)
SEO
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İnternette bütün kaynaklar mevcut. Kendi kendinize uzman dahi olabilirsiniz. Biraz daha düşünün derim
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende seo konusunda bir şeyler okuyup araştırmak istiyorum ama hali hazırda bulunan hangi kaynağa güvenebilirim bilmiyorum, günümüzde seo uzmanı olarak tabir edilen ve bu işte bir numara olan firma bence 1 tane ücretsiz şekilde dağıttığı seo teması sayesinde binlerce link alarak bu bölüme yerleşti (ki benim düşümcem bu şekilde) binlerce link alsam muhakkak bence 1. sıraya yerleşirdim ama hiç kimsenin püf noktalarını internette paylaşacağını zannetmiyorum ben bu nedenle kitap almak dahi gelmiyor içimden
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Diyelim; Aldığınız kitaplar 1 yıl öncesinin.
Son güncellemeler için ne kadar doğru olacak?
Keywords tarih oldu hala keywords önemli, description önemsiz diyen seo uzmanları var? :D
Her kes SEO'cu
1-2 Gün içerisinde bende ücretli konu açacağım. Yükselme nasıl olurmuş görsünler :p
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam bir yerde okumuştum seocu olmak için kendi tekniklerini geliştirmen lazım diye....adamın birisi "abaza" erkekleri kullanarak google üzerinden sitesine girdiriyordu al sana organik hit ve kelime bazlı yükseliş :)
bence seocu olmak için belli başlı şeyleri öğrendikten sonra sürekli yeni yöntemler üretmek gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO'da öğrenilecek bir şey yok ki. Artık her şey çok basit. Eskiden backlink, footer link, pagerank vb. çok detaylıydı ama günümüzde artık hiçbirine gerek kalmadı. Çünkü Google tamamen kullanıcı deneyimine bakıyor. Yani senin bir film siten var diyelim. 720p izleme seçeneği altında 360p olursa kişi direk siteden çıkar ve arama sonuçlarında bir sonraki siteye girer. Eğer girdiği diğer sitede aradığını bulursa o site zamanla senin üzerine çıkar. Bu kadar basit ve net :) Ne kadar çok tanıtım yazısı/link alırsan al o siteyi geçmen mümkün olmaz ondan sonra.
Kısaca SEO = kaliteli ve doğru içerik.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
yani nerden başlamalıyım kitap felan yok mu ya da kursa gidip diploma almak çok mu saçma
SEO