Herkese merhaba,

Son günlerde forum yöneticilerinin forumdaki ticareti artırmak adına yaptığı birkaç düzenleme oldu.

Bu düzenlemelerden fark ettiğim e-ticaret konuları gözümüzün içine sokuldu ve premium üyeliklerin ilanı öne alma süresi kısaltıldı.

Bu yapılan düzenleme yaptığım ticareti abartmıyorum yaklaşık 3 4 kat artırdı. 2 haftadır boşa 1 dakika dahi geçirmedim sürekli iş yapıyorum forum sayesinde.

Fakat şöyle bir problem var artık beynim ticarete şartlandı.

Utanarak söylüyorum adam yardım konusu açmış şunu yapamıyorum yardım eder misiniz diye. Ben dahil herkes pm gönderiyor şu ücrete hallederim diye. (Birkaç yardımsever arkadaşı saymıyorum).

Para istemek suç mu?

Hayır tabiki değil insan bir iş yapıyorsa en doğal hakkı fakat eskiden bu forum böyle miydi?

Ben hemen hemen tüm web bilgimi bu foruma borçluyum. Herşeyin uzmanıyım demiyorum ama birkaç bişey öğrendik wmaracından. 2 3 yıl önceki postlarıma baktım ne cahilmişim diyorum ne çok şey öğrenmişim. Ama artık yeni gelenlerin bu forumdan birşey öğrenebileceğini sanmıyorum, benim gibiler yüzünden bilgi vermek yerine bir miktar ücretle halledebilirim şeklinde bir pm gidecek adama.


Benim yaptığım ticaretten site yönetiminin cebine birkaç fazla premium harici birşey girdiğini düşünmüyorum yönetim bizleri düşünerek bu tarz hamleler yapıyor ama birazda yardımlaşma forumu olduğunu unutmamak gerek.

Yardımlaşma forumundan ticarethaneye evrilen forumdan bir görüntü. Ben artık üst taraftaki sekmelere bakmıyorum bile.






Bir çözüm yada bir adım beklemiyorum sadece fikirlerimi aktardım.

Saygılar