Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

impjix siz yazdıktan sonra hatırladım daha önceden sizin için iş yaptığımı :) forumda rastladığım, karşıma çıkan ve bildiğim işlerde yardımcı olmaya her zaman çalışıyorum. Fakat bilmediğim bir iş ise googleden arayarak, yada yalandan birşey yazmak istemiyorum. Forumda mesaj kirliliği yaratmak istemiyorum. Bildiğim işte dediğim gibi ya konuya yada direk mesajdan adama yazıyorum. Zaten kendi sunucu işlemlerimde bile ücretsiz danışmanlık yapıyorum her zaman.

Genel olarak doğrudur herkes parayla iş yapar oldu. Ama nolursa olsun iyilik yapan ve bu iyiliği karşılıksız koymayarak en azından teşekkürü borç bilen insanlar vardır.

Ek Olarak: 44Medya yaptığım işlemi dile getirmeyi sevdiğimi sanmayın. Zaten herkes görüyor. Sadece konusu açıldığı için düşüncelerimi yazdım. Yardım isterken 40 taklaya ne gerek var ki dürüst olmak yeterlidir. Sözüm bazılarınaydı. Yardım adı altında insanı dolandırmaya çalışıyorlar :)


Yok hocam siz dile getiriyorsunuz demiyorum, orada bi yanlış anlaşılma olmasın.Yapılan yardımların değerini bilmeyenlere ve yardım isteyeni direkt olarak para makinası olarak görenlere sözüm.