NK1864 öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.

7 tane ticaret görünmesinin sebebi yaptığım ticaretlerde puan isteme ihtiyacımın olmaması. Kimseden istemedim puan kendi verenler olmuş. Hatta Tural Abiyev en basit örneği kendiside bu konuda olduğu için yazıyorum. Kendisi ile iş yapmışız (ufak bir ücret yanlış değilsem 150tl) ben kendisine puan vermişim fakat puan istememişim. Konuda bulunan canlı bir örnekle 8 oldu bile sayı.

Sizin gözünüze yardımlaşma bölümü çarpıyor olabilir siz istisna tuttuğum bölümdensiniz. Ben insanlar artık yardım etmiyor demiyorum. Kanlı canlı örneği kendimden bahsediyorum artık eskisi kadar yardım etmiyorum insanlara. Benim gözüme artık her post ticaretmiş gibi geliyor ve bunu utanarak itiraf ettiğimi söylüyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlarda mevcutmuş.



Şuanki konulara bakın

adsense alır mı sitem
adsense önce reklam gösterdi sonra kaldırdı
sizce bu domain para eder mi

SİTEM MOBİLDEN AÇILMIYOR ACİL YARDIM LÜTFEN (2 saat geçmiş 1 cevap yok, normalde ben incelerdim elimden geleni yapardım artık yapmıyorum demekki değişmişim bundan bahsediyorum.)

Üstteki soruları ise saçma geliyor artık yazmaya üşeniyoruz belki ama zamanında benzer postları bizde açtık ve bana yardım ettiler bıkmadan usanmadan. Bu değişime dikkat çekmek istiyorum. Adamlar saçma sapan şeyler sora sora öğreniyorlar.