fatmatuncay adlı üyeden alıntı

natro kullanmadım. Alastyr ücret, müşteri desteği bakımından iyi ayrıca wordpress paketleri de var. ama sorgu sayısı yüksek temalar kullanırken o da yeterli gelmiyor.
Turhost kullanıyorum ve daha kullandığım 4-5 firmaya göre en iyisi. Müşteri desteği de iyi zaten sorun çıkmıyor


WordPress Türkiye 'de hosting olarak Turhost diyor. Kafam iyice çorba oldu :)

ekavak söylemiş olduğun hositng'e baktım. 149TL yıllık ücret. Diğeri (SSL ücretsiz olan) 179TL olarak gözüküyor. mySQL php gibi sürümleri göstermemiş. (Şüpeliyim.)

ebagcuvan Natro'da $ üzerinden satış yapıyor. Para sorun değil. Ben sadece artık 4/4'lük olmasada artık canıma tak ettiği için düzgün hızlı güvenli yazılımı güncel olan bir hosting friması arıyorum.

bilgive Yurt dışı için kullanın diyorsunuz da; Yurt dışından alacağım VPS Türkiye'de ne kadar düzgün olabilir? Biliyorsunuz Türkiye'de Erişim yasağı diye bir şey var? (Önerebileceğin bir hosting friması var mı?)

RadiKaL Söylediğin hosting frimasının tek özelliği SSD kullanması. Sadece SSD kullanıyor diye fiyatları bana yüksek geldi. Ayrıca Trafik, Kapasite ve mySQL kapasitesi oldukça sınırlı. Pek gözüm tutmadı.

HusamettinUnal Hüsamettin, yöncü dediğin şeyi anlamadım? Yani söylemek istediğini anlamadım :)

Yorum yapacakların dikkatine; Aradığım özelliklerin dışına çıkmayın arkadaşlar. Aradığım özellikleri ilk mesajımda belirttim ve Lütfen Sitenizin reklamını yaparmış gibi alt kısma link eklemeyin. Hosting arıyorum Sponsor değil.