lostyazilim

Makale Yazarlığı Yalnızca Bana Mı Komik Geliyor?

27 Mesajlar 3.645 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BCanKARA BCanKARA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
TRomantik bir iki üst mesajda neden bu başlığı kullandığımı yazmıştım. Ön yargılı olmak güzel bir huy değildir. Yazarlığınıza da zeval getirir. Ön yargılarınızdan arınırsanız daha kaliteli işler yapacağınıza inanıyorum. Burada bir farkındalık oluşturmak amacımız. Bahsettiğimiz sadece makale yazanla değil alanlarla da ilgili...

BCanKARA adlı üyeden alıntı

Ek Olarak: dessperado saçma demek benim haddime değil. Komik dememin sebebi de konunun ilgi çekmesi açısından bir pazarlama taktiği gibi düşünebilirsiniz.

Sizi yine de düşünmeye davet ediyorum.

wmaraci
reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
Ya hocam ülkenin her yerinde bir sorun, hayatın her köşesinde sorun, şimdi derdimiz makale yazarlığı mı? Afedersiniz ama boş bir konu, sadece laf atmışsınız o kadar.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

I Love Yandex Money

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

TRomantik bir iki üst mesajda neden bu başlığı kullandığımı yazmıştım. Ön yargılı olmak güzel bir huy değildir. Yazarlığınıza da zeval getirir. Ön yargılarınızdan arınırsanız daha kaliteli işler yapacağınıza inanıyorum. Burada bir farkındalık oluşturmak amacımız. Bahsettiğimiz aslında makale yazanlardan çok alanlarla ilgili...

Ne yazık ki bu konu hiç bir sebep belirtmeksizin komik bir olay değildir.
Bu iş hakkında sizin ön yargılarınız olduğu için bu konuyu açtınız. Tamamen tartışmaya kapalı bir iş bu.
Arz talep ilişkisine bağlı. Satılan ekmek size komik gelemez :) komik geliyorsa talep etmezsiniz ve size arz edilmez.
Makale yazmak konu başlığında verdiğiniz tanımı kapsıyor fakat bunu kağıda dökmek için belli başlı kurallar var, bu kuralların üzerine bir de bunu çevre ile buluşturma faktörleri ekleniyor. Yazarlar burda devreye giriyor, makaleyi tanımınıza uygun yazıyor aynı zamanda çevre ile buluşturmak için gerekli düzeni sağlıyor.
Bakın şuan bilgi aldığınız en büyük sağlık haber platformunun sahibi, ilk okul mezunu ve asıl mesleği sanatçılık. Ben 6 yıldır bu platforma içerikler katıyorum. Yani bana talep var, işin patronu herhangi bir fikre sahip olmadığı için talep ediyor bende bildiklerimi arz ediyorum.

Bu konu hakında bilgi almak istiyosunuz fakat sorma şekliniz yanlış. Eleştirerek bilgi alamazsınız. Biz yazarlar burda devreye girerek bu hataları düzeltiyoruz :)
Çabamız ise kesinlikle, kelimeler kıllanarak konumuza cevap veren kişilere "bilginlik" taslamak değil. Umarım anlamışsınızdır zira bu konu üzerine de makalelerim bulunmakta adresini ulaştırabilirim :)

Ek Olarak: Pazarlama taktiğiniz yanlış. Eğer bu ise taktiğiniz, tamamen saygısızlık etmişsiniz.
Bir içerik uzmanından yardım alın bu konuda.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
:) Uyuşturucunun da talebi oldukça fazla. Bu talep uyuşturucu satmayı haklı kılmasa gerek. İyi çalışmalar dilerim. Bahsettiğimiz konu ve varmak istediğimiz nokta sizin düşündüklerinizden çok ötede. Kolay gelsin.

wmaraci
wmaraci

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Biz yasadışı bir iş yapmıyoruz. Bu sektörde yer alamamanıza bağlıyorum ben bunu. Herkesin beceri ve kabiliyeti farklıdır. Lütfen mantıklı açıklamalar ile cevap verin, tartışalım aksi halde ben konunuzdan ötede durmaya devam edeyim :)

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL

• Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum -
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 168 / 255
  • Ticaret 2, (%100)
Sizi bilemem lakin gördüğüm birçok konuda yazılan yanlış bilgiler inanlara bir uyuşturucu kadar zarar verebiliyor. Konuyu belirttiğim gibi polemiğe girmek için açmadım. Size cevap verme sebebim ithamlarınızdi.

Tartışarak değil düşünerek anlaşabileceğimizi düşünüyorum ve sizi kendi yaptığım gibi karşıdakinin söylediklerini önyargısız düşünmeye davet ediyorum. Size son cevabim. Tekrar kolay gelsin.

Ek Olarak:

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

Ya hocam ülkenin her yerinde bir sorun, hayatın her köşesinde sorun, şimdi derdimiz makale yazarlığı mı? Afedersiniz ama boş bir konu, sadece laf atmışsınız o kadar.

Sorun varsa küçük yada büyük çözülmesi gerekir. Bu konuyu bir sağlık sitesinde dile getirsem belki hakli olabilirdiniz fakat bu işler burada dönüyor ve burada konuşulmasi gayet normal.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Hocam makalenin ne olduğunu zaten birçok insan biliyor. Ancak wm sitelerinde yapılan iş için "Makale" tanımı oturmuştur. Wms, ***, fuub, wmaraci vs aklına gelebilecek hepsinde. Zaten adı ne olursa olsun insanlar işin ticaretinde ve sıfırdan bir yazının ortaya konulmadığı illaki herkes biliyor. O yüzden komik gelmesine de gerek yok yani ;)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al