BCanKARA adlı üyeden alıntı
TRomantik bir iki üst mesajda neden bu başlığı kullandığımı yazmıştım. Ön yargılı olmak güzel bir huy değildir. Yazarlığınıza da zeval getirir. Ön yargılarınızdan arınırsanız daha kaliteli işler yapacağınıza inanıyorum. Burada bir farkındalık oluşturmak amacımız. Bahsettiğimiz aslında makale yazanlardan çok alanlarla ilgili...
Ne yazık ki bu konu hiç bir sebep belirtmeksizin komik bir olay değildir.
Bu iş hakkında sizin ön yargılarınız olduğu için bu konuyu açtınız. Tamamen tartışmaya kapalı bir iş bu.
Arz talep ilişkisine bağlı. Satılan ekmek size komik gelemez :) komik geliyorsa talep etmezsiniz ve size arz edilmez.
Makale yazmak konu başlığında verdiğiniz tanımı kapsıyor fakat bunu kağıda dökmek için belli başlı kurallar var, bu kuralların üzerine bir de bunu çevre ile buluşturma faktörleri ekleniyor. Yazarlar burda devreye giriyor, makaleyi tanımınıza uygun yazıyor aynı zamanda çevre ile buluşturmak için gerekli düzeni sağlıyor.
Bakın şuan bilgi aldığınız en büyük sağlık haber platformunun sahibi, ilk okul mezunu ve asıl mesleği sanatçılık. Ben 6 yıldır bu platforma içerikler katıyorum. Yani bana talep var, işin patronu herhangi bir fikre sahip olmadığı için talep ediyor bende bildiklerimi arz ediyorum.
Bu konu hakında bilgi almak istiyosunuz fakat sorma şekliniz yanlış. Eleştirerek bilgi alamazsınız. Biz yazarlar burda devreye girerek bu hataları düzeltiyoruz :)
Çabamız ise kesinlikle, kelimeler kıllanarak konumuza cevap veren kişilere "bilginlik" taslamak değil. Umarım anlamışsınızdır zira bu konu üzerine de makalelerim bulunmakta adresini ulaştırabilirim :)
Ek Olarak: Pazarlama taktiğiniz yanlış. Eğer bu ise taktiğiniz, tamamen saygısızlık etmişsiniz.
Bir içerik uzmanından yardım alın bu konuda.