webbil

sitenizi özellikle mobile cihazımdan test ettim . Gördüğüm bazı eksiklikleri şöyle sıralamak isterim

1-) Sistemde bulunan üst kategori menüsü responsive sistemde ya kategori olmadığından yada yapılan değişimden ötürümü telefonda olduğundan anlayamadım kategori açılmamaktadır.

2-) Üründetayda breadcrumbs yolu kısa tutulmuş sanırım biraz daha uzun olsa örnek olarak ana sayfa ->kategori-> üründetay gibi. Daha hoş durur ve kişi istediği katetgoriye mobildende daha hızlı erişir.

3-) Sistemle birlikte gelen breadcrumbs hiyerarşisini istersen değiştirmeni öneririm çünkü ürün baya uzun olduğunda etiket kısmında bozukluk yapmaktadır. Bunun için şu örneği sana öneririrm.

4-) Siten kuyumcu teması olduğundan birazdaha cazip görülmeli fikrindeyim buna istinaden demek istediğim üründeki buton görünümleri küt yapıdan biraz daha esnek olarak değişim yapmışsın ama buradaki örnek eklenirse daha cazip gözükür fikrindeyim.

Son olarakta sitenin genel yapısı bozulmadan css ile görselliştirilmesi ve optimizeli bir şekilde değişimlerinin yapılması markalaşma yolunda önünü açacaktır. İyi çalışmalar helalinden en güzel nasipli rızıklar dilerim