Amin. Hepimize helalinden rızıkların olmasını, hayırlı bereketli olmasını dilerim. Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.
Butonları bende beğendim. Renklerini siteye uygun olarak eklemeye çalışıcağım. Sizin siteniz de ki Opencart 2.x Breadcrumbs Farklı Css Tasarım Makalesinden yararlanarak temayı daha güzel yapmaya çalışıcağım. Kiroglumarket Hocam siz cepden baktım deyince bende cepden baktım ve evet kategoriler açılmıyor. Neden acaba? Menuye arkaplan koydum boyut farkı oldu ondan herhalde ... Onuda çözebilirsem çözeyim...
Beni geliştirecek bu güzel öğütleriniz için çok teşekkür ederim...

Ek Olarak:

Kiroglumarket adlı üyeden alıntı

webbil

sitenizi özellikle mobile cihazımdan test ettim . Gördüğüm bazı eksiklikleri şöyle sıralamak isterim

1-) Sistemde bulunan üst kategori menüsü responsive sistemde ya kategori olmadığından yada yapılan değişimden ötürümü telefonda olduğundan anlayamadım kategori açılmamaktadır.

2-) Üründetayda breadcrumbs yolu kısa tutulmuş sanırım biraz daha uzun olsa örnek olarak ana sayfa ->kategori-> üründetay gibi. Daha hoş durur ve kişi istediği katetgoriye mobildende daha hızlı erişir.

3-) Sistemle birlikte gelen breadcrumbs hiyerarşisini istersen değiştirmeni öneririm çünkü ürün baya uzun olduğunda etiket kısmında bozukluk yapmaktadır. Bunun için şu örneği sana öneririrm.

4-) Siten kuyumcu teması olduğundan birazdaha cazip görülmeli fikrindeyim buna istinaden demek istediğim üründeki buton görünümleri küt yapıdan biraz daha esnek olarak değişim yapmışsın ama buradaki örnek eklenirse daha cazip gözükür fikrindeyim.

Son olarakta sitenin genel yapısı bozulmadan css ile görselliştirilmesi ve optimizeli bir şekilde değişimlerinin yapılması markalaşma yolunda önünü açacaktır. İyi çalışmalar helalinden en güzel nasipli rızıklar dilerim


Kiroglumarket hocam görüşleriniz için tekrar teşekkür ederim..Yazdığınız şeylerin 2.' sini yapamadım. 1. sorunu çözdüm kod çakışması varmış fazlalık kodları kaldırdım sorun çözüldü. Fakat çok istememe rağmen 2. şıkta ki siteniz de ki Opencart 2.x Breadcrumbs Farklı Css Tasarım Makalesi başaramadım yapmaya.
Ve 3. cü maddede ki butonları eklemeyi de başaramadım. HTML' de ki kodları Opencart' ta home.tpl ye koydum bir yerine paste ettim, CSS deki kodları ise styleess.css dosyasında eski buton kodlarrını kaldırıpmı koyucam yoksa onları silmedenmi o kodları koyucam işin içinden çıkamadım... Eski buton kodlarını kaldırdım yerine o kodları koydum site bozuldu.. Ben de düz kendi bildiğim yöntemle css ye girip temamı yaptım ... Ama o butonları koymak hayalim nasıl yapıcağım onları?... Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.