Varsın konuda benimde bir yorumum bulunsun. Gelen yorumlara şöyle bir bakıyorum bazıları adsense banlanır diyor, bazıları siz google'ı kerizmi sanıyorsunuz diyor.Öncelikle şunu belirteyim konu ilk olarak ytpara ve ***da açıldı.Ytpara yani başkasının youtube videolarından milyarlar kazanan kişilerin toplandığı bir forum.Sonrada youtube'un google'a ait olduğunu hatırlatayım.Ek olarak spam videolardan gelen kazancı çok büyük bölüm yine Adsense'den sağlıyor, adsense'ninde google'a ait olduğunu biliyorsunuz.Ayrıca bu adamın verdiği db'leri birsürü kişi ekledi nasıl kazanacaksınızı diyen arkadaşlarda olmuş yine.Hepsine topluca bir cevap vereyim adam orda onu anlattı diye yazdıklakrını klonlayarak uygulayacak değilsiniz.Farkettiyseniz orda bir fikiri size üşenmeden anlatmış arkadaş.Ama buna rağmen hem facebook gruplarında hem başka forumlarda taşa tutuldu.Adam orda db verdi diye sizde db ile açacak değilsiniz bu iş için yapılmış botlar var onları bulup kullanın kendiniz ekleyin.Bir adım daha ötesine geçin işleyişdeki fikri kapın kendi çapınızda yabancı kelimelerle başlıklara küçük küçük yazılar bulup googledan birer ikişer resim atın konuyla alakalı. İllaki full resim basmanıza gerek yok. 2 başlık 4 resim 2 paragraf halinde küçük yazılar ile alın size yarı özgün içerikli yabancı hitli site.

Peki avantajınız ne ?
1- Kazanç türkçe içeriklere göre daha yüksek.Özellikle bazı dillerde (Almanca gibi).
2- Aranma hacmi genel olarak daha yüksek (Özellikle ingilizce içeriklerde)
3- Yeni bir konu aramak için fazla uğraşmazsınız.Girin google görsellere herhangi bir kelimede arama yapın ilginizi çeken bir resimi başlığında fazla oynama yapmadan yanında 2 tane daha ilgili resimle birlikte ekleyip altına birazcıkda yazı yazın tamamdır.
4- Sitenizin içinde normal bir web sitesinden daha fazla resim olacağından google aranmanın yanında google görseller'dende hit gelir.
5- Ziyaretcilerinizi memnun etmek zorunda değilsiniz bu yüzden en iyi reklam tipi pop-up dur.
6- Dolayısıyla reklamlara tıklanma beklemek yerine hitinize göre para alırsınız.