sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhabalar, Superonline ADSL kullanıyorum. Yaklaşık 7 saattir net yok. Karşı komşumuzda ***** onlardada net yok. Türk ******* alt yapısında bölgesel sorun var sanıyorum. Bursa'da oturuyorum. Benden başka sorun yaşayan var mı?
Ne diyorduk Türk ******* ile fiberliyoruz.!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SuperOnline 16 mbps kullanmaktayım, böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar *******da çalışan biri olarak öncelikle şuna bi netlik getireyim. Tellcom SuperOnline, Vodafone, Biri, Millenicom, Netone ******* veya diğer servis sağlayıcıları.. Hangisini kullanıyorsanız kullanın alt yapısı Türk *******dur.
Bu sebeptendir ki Superonline *******dan daha hızlı yok efendim ******* Vodafonedan daha hızlı gibi cümleler hurafe ve tamamen psikolojiktir.
Sadece SuperOnline eğer daire içine kadar fiber hizmeti sağlamışsa (ki bu sadece çok daireleri büyük sitelerde mevcut şimdilik.) o zaman haklı olabilirsiniz.
İnternet yavaşlığından şikayetçiyseniz, Adil Kullanım Kotasını doldurmuş olabilirsiniz.
Eğer ADSL kullanıcıs iseniz Telefon hattınızı kontrol edin çevir sesinde gürültü hışırtı var mı? Var ise internet hızınızı etkiler. (Ağırlaşma ve kopma gibi / Superonline'a taşınmış Modem üzerinden çalışan telefon için geçerli değildir.)
Kablolamada ek var ise, sıvı teması yada terleme gibi etkenler oksit yapmasına sebebiyet verebiliyor buda internetinizde sorun yaratmaya başlar. Eki yenilemenizde fayda var. Tesisatınız da ve modeminizde problem olmadığından eminseniz, Arıza kaydı verin ve ******* ekiplerinin şebeke kutusuna kadar hattınızı sağlama almasını bekleyin.
Üzücü olan ise şu ; Maalesef ki SuperOnline müşterilerine ******* ekibi evin içine hizmet vermemektedir. Sorumluluk alanı Şebeke kutusudur bilginize.. Blogumda bununla ilgili uzun bir yazı yazdım dilerseniz okuyabilirsiniz.
Kolay gelsin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bende konuya açıklık getireyim Superonline çalışanı olarak :D akdeniz ege ve marmara bögesinde altyapısal sıkıntı var .
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
benim bulunduğum bölgedede son günlerde çok kesinti oluyor ama artık fiber gelmeye başladı superonlineye bakıyorum hergün çalışıyorlar inşallah 3-4aya kadar gelirde geçeriz..