1- Ben adsense çöp siteler konusuna bu işlere ilk girdiğim zamanlar denemiştim. TBM değerleri yerle bir olmuştu. Bir de ciddi manada 3-5 tıkla değil. Günlük 1000 tık alan siteniz varsa bunda denemelisiniz yapacaklarınızı.
2- Ben daha önce hassas kategorileri de kapattım hiç bir değişiklik olmadı.
3- Ben ikisini de denedim bence kapatılmamalı.
Hitiniz nedir? Günde kaç tıklama alıyorsunuz? Eğer hitiniz ve tıklama sayınız az ise sonuçları kesinlikle hemen anlayamazsınız en az 1 gün beklemeli. Öyle bile olsa gelir biri sitenizi beğenir 3 reklama tıklar TBM, TO, BGBG hepsi artar. Ben yaptığım denemeleri yüksek hitlerle deniyorum. Bir de eğer sitenizin anahtar kelime değeri yüksekse Yeniden pazarlamayı devre dışı bırakıp bir de öyle deneyebilirsiniz.
Zaten Türkiye'de reklam veren sayısı az. Siz ihaleye katılacak reklamveren sayısını azaltıp rekabeti düşürüyorsunuz. Ne yaparsanız yapın Türkiye'nin adsense geliri ortada. Bir yerde artık bunları yapmaktan sıkılacaksınız. Bir web master para kazanmak istiyorsa öncelikle günlük 10 k hitli projeler yapmalı. Bu durumda bile emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz. Zaten bu iş içinde pişenler bir gün mutlaka ingilizce siteye geçiş yapma planlarına girişiyor.
Ek Olarak: Örneğin şu değerlere bakın. Ne kadar dengesiz. Gece saati bu şekilde. Yarın bu değerler değişecek.