darkthepro adlı üyeden alıntı

DPCCO , KarakayaEmre geçen sene profesyonel oyunda 8 oyuncu ban yedi vac ban sonra sistemde yanışlık olduğu için böyle bir şey gerçekleştirildiği söylendi banlar kalktı zira o kadar adam izlerken hack yapma gibi bir şey olamaz, fakat csgo hack sistemi çok başarısız, vac + overwatch, report , analytics hack yöntemleri çalışmıyor ben kaç defa efsane hack yapan adamla karşılaştım hala ban yememiş yada öyle adamlar var ki hile yaptığı halde yapmamış gibi davranan

Hocam profesyonel oyuncuların bazıları da hile kullanıyor.Bunlar arada sırada basına yansıyor.Ancak adam yine yaparak global oluyor.

DPCCO adlı üyeden alıntı

darkthepro KarakayaEmre vac'in yakalayamadığı bir hile var, benim arkadaşım dahil global ve supremeler kullanıyor genelde, ismini vermicem çokta popüler değil ama etkili sadece minimapde yakınsan adama adamın yerini işaret ediyor burda diye, ölmüş gibi.

Valve bunu anlayamıyor ama FaceIT bu kişileri banlıyor direk :D

Hile yapabilmek çok basit.Şimdi yeni bir oyundan çıktım.Adam cs go da bütün başarıları 2 dakikada kastı.Ayrıca sunucudaki adamları 2 saniyede headshot ile aldı.Sıkıntı burada işte.Valve hileleri engelliyemiyor.