lostyazilim
tr.link

Kapak çalışmam nasıl olmuş ?

20 Mesajlar 2.917 Okunma
acebozum
tr.link

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

muradinevi adlı üyeden alıntı

BUGUN 80 yarın 800 haftaya 8000 :)

Öyle birşey olsun ben yeniden kapak yaparım, 8000 olsun parasını verir en iyisinide yaptırırım :D

wmaraci
reklam

KenwayFamily KenwayFamily WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker - Web Tasarımcı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam işinize karışmış gibi olmasın ama kendimce bişeyler yaptım sanki böyle daha hoş oldu.

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

KenwayFamily adlı üyeden alıntı

Hocam işinize karışmış gibi olmasın ama kendimce bişeyler yaptım sanki böyle daha hoş oldu.

Elinize sağlık hocam, ancak güzellik göreceli kavramdır. Herkes farklı şeyleri beğenir :)

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
blur'lu arkaplan kullanın daha hoş duracaktır. birde sade font kullanırken bile bazı yerlerde bold, bazı yerlerde regular ve italic kullanmayı unutmayın daha hoş durduracaktır.

blur'lu arkaplan için google'a blue blur yazarak ulaşabilirsin, dene bi' hoş duracaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

oguzhan adlı üyeden alıntı

blur'lu arkaplan kullanın daha hoş duracaktır. birde sade font kullanırken bile bazı yerlerde bold, bazı yerlerde regular ve italic kullanmayı unutmayın daha hoş durduracaktır.

blur'lu arkaplan için google'a blue blur yazarak ulaşabilirsin, dene bi' hoş duracaktır.

Biliyorum hocam blur'un ne olduğunu :D Ancak böylesini tercih ettim biraz resmi ve birazda eğlenceli tadı katsın diye.

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
trankoff bilmişlik taslamak gibi bir amacım yoktu yanlış anlaşıldıysam :D bilmeyen arkadaşlarda oluyor bazen. birde ben bold, regular, italic kullanmayı tekrar vurgulayim. elinizi korkak alıştırmayın bol bol kullanın profesyonel duracaktır :D slider için kullanacağım rastgele bi çalışma yapmıştım geçen:

burada yeri geldiğinde bold, italic falan kullandım mesela. düz yazsam güzel durmazdı bu kadar. afiş, kapak yapan her arkadaşa vurguluyorum bunu özellikle.

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

oguzhan adlı üyeden alıntı

trankoff bilmişlik taslamak gibi bir amacım yoktu yanlış anlaşıldıysam :D bilmeyen arkadaşlarda oluyor bazen. birde ben bold, regular, italic kullanmayı tekrar vurgulayim. elinizi korkak alıştırmayın bol bol kullanın profesyonel duracaktır :D slider için kullanacağım rastgele bi çalışma yapmıştım geçen:

burada yeri geldiğinde bold, italic falan kullandım mesela. düz yazsam güzel durmazdı bu kadar. afiş, kapak yapan her arkadaşa vurguluyorum bunu özellikle.

Yok hocam yanlış anlamayın öyle birşey dediniz demedim :) Biliyorum dedim sadece, herkes herşeyi bilecek değil zaten bilgi sınırsızdır :)

Arkayı tek renk kullandığım için blur pek bir işe yaramıyor. Yazı fontu hakkında dediklerinizi uygulayacağım ancak sayfayı daha 80 küsür kişi beğendiği için çok ahım şahım bir çalışma yapmak istemedim öyle 10-15 dk uğraştım. Sayfa büyürse o zaman güzel bir kapak düşünürüm :) Dediklerinizi yazdım hafızama :)

CH3L1OS CH3L1OS Dene 1-2-1-2 Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Defacer
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 286
  • Beğeniler 116 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Bence renk biraz koyu olmuş ama siz bunu sitenizle aynı renk yapmayı tercih etmişsiniz ki bu güzel bir düşünce.Fakat dediğim gibi koyu olmuş ve bunu belki bir görsel,maskot gibi şeylerle açabilir ve daha hoş gôrünmesini sağlayabilirsiniz.
Örnek vermek gerekirse web abisi ismine ve tasarımdaki göndermelere dayanarak biraz ağır başlı ve daha çok komik bir maskot fena olmazdı :)

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

CH3L1OS adlı üyeden alıntı

Bence renk biraz koyu olmuş ama siz bunu sitenizle aynı renk yapmayı tercih etmişsiniz ki bu güzel bir düşünce.Fakat dediğim gibi koyu olmuş ve bunu belki bir görsel,maskot gibi şeylerle açabilir ve daha hoş gôrünmesini sağlayabilirsiniz.

Dediğinizi anlıyorum, direk bakınca evet koyu ama benim amacım sitede şu tadı vermesi;

başka renk yaparsam bu tadı vermez. Bu siteye maskot yapsam bıyıklı vs bişe yapmam gerekecek oda artık çok sıktı, güzel birşey gelirse aklıma düşünüyorum maskot yapmayı.

KenwayFamily KenwayFamily WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker - Web Tasarımcı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

trankoff adlı üyeden alıntı

Elinize sağlık hocam, ancak güzellik göreceli kavramdır. Herkes farklı şeyleri beğenir :)

Aynen sizde haklısınız, ancak demek istediğimi söyleyerek değil yaparak anlatayım dedim. Gölgeleri biraz daha sert yapıp opaklık değerini azaltın ve o sol üstteki sosyal bölümünüde benim yaptığım gibi yaparsanız daha hoş olur diye düşünmüştüm. :)
EmreGuven

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al