emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
- Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir.
- Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
- Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
- Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
1 Aylık blogumda 50'ye yakın özgün yazı var, temayı seoya uygun yaptım. Fakat sonuç hüsran. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Ayrıca tekrar başvurabilir miyim? Başvurabilirsem ne zaman başvurmamı önerirsiniz?
Site:
Emre Güney Blog
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
başvurabilirsiniz
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
ben 1 ayda 3 kere başvurdum 3 kere red cevabı aldım sıkıntı yok verene kadar başvurmaya devam :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bende 67 makale var gine aynı alabilmek için her açtıgın alt katagorilede dahil olmak üzere 5 er tane makale girmeni tavsiye ediyorum ben öyle yapıp başvuracağım ;)
www.sametavci.com.tr
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ya sıf adsense için illegal siteler yapmıyorum ama alamadık yine :D bi daha başvurduğumda olmazsa bundan sonra full illagal siteler yapıcam
Ek Olarak:
blanc41 adlı üyeden alıntı
bende 67 makale var gine aynı alabilmek için her açtıgın alt katagorilede dahil olmak üzere 5 er tane makale girmeni tavsiye ediyorum ben öyle yapıp başvuracağım ;)
Bakalım 100 makale olduğu zaman başvurucam tekrar olmazsa tor*nt işlerine falan girecem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
youtube adsensesi açıp wep sitesindede kullanılıyor biliyorum bu konuyu araştırıp birde ordan deneyebilirsiniz hocam inş yararlı olur
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
hayran adlı üyeden alıntı
youtube adsensesi açıp wep sitesindede kullanılıyor biliyorum bu konuyu araştırıp birde ordan deneyebilirsiniz hocam inş yararlı olur
Bilmediğim bir konu ya onla uğraşamam eskiden bir arkadaşın botla 50 dolar yapmıştım tüm videolar telif yiyip paralar gitmişti :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hayır youtube kanalında 2 video özgün olarak at adsenseye başvur adsense otomatik kabul ediyor ve adsense hesabı üzerine siteni ekleyip onaylatman daha kolay olur çünki bundan 1 sene önce ben böyle birşey yapmıştım ve başarmıştım. bi dene istersen ama benim eklediğim site blogger tabanlı bir siteydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Sağolsun Adsense 4 yıllık tamamen özgün blog siteme de aynı cevabı verdi. Her başvurumda aynı cevap. Bu aralar adsense ya çok ince eleyip reklam veriyor, yada Türkiye'de belli bir yayıncı doygunluğuna ulaştığı için reklam vermiyor.