emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sizin görüpte benim göremediğim birşey varsa belgeyle konuşun lütfen :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
EThumb adlı üyeden alıntı
Kanıt:Haberler.
Şimdi yalan felan diyeceksiniz ama değil işte.Herkes biliyor ki fenerbahçe şike yapmıştır.Bunu kendi taraftarlarınız kabul etmesine rağmen halen reddedilmesi ilginç.
Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için resmi bir belge sunmak imkansız.
Aynen öyle bir inanmışsınız ki öyle cahilsiniz ki Fenerbahçenin bu işi kağıt üzerinde hallettiğini düşünüyorsunuz. YANİ FENERBAHÇE MAHKEMELERLE, UEFAYLA, FIFAYLA BİR OLUP KAĞIT ÜZERİNDE HALLETTİ. Vay anasını biz neymişiz be :D
Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için AHAHAHA Fenerbahçeye bak be herkesle iş yapıyor kağıt üzerinde hallediyor ama şike yaptık :D Ya cahil misiniz?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
ulan D:ASDASDASD A buna harbi gülünür :DASDASDAS işte beyniniz bu kadar algılıyor yazdıklarımdan :DASDAS yav yürüyün gidin şimdi azımdan kötü sözler çıkacak kalbini kıracağım şimdi.daha okuduğunuzdan anlamıyorsunuz gelmiş burada takımı lekeleyen adamları savunuyorsunuz.yazık cidden yazık.
Yok yok cevap ver sen bana demedin mi fenerbahçe şike yaptı ama kağıt üzerinde halletti yani sineye çektiler dedin :) şimdi de kaçma öyle
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
:( :( hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz daha.Ben fenerbahçe halletti demedim.Yasaları değiştiren fenerbahçe mi? uefa mı? :D :D sizinle tartışamam cidden sanki bir ateist ile tartışıyorum.ban yiyeceğim yoksa.
:D ateist ile din ayrıştırmasına giriyorsun bu da ban sebebi