lostyazilim

UEFA Galatasaray'ı Avrupa Kupaları'ndan men etti!

27 Mesajlar 2.465 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

EThumb adlı üyeden alıntı

Evet evet çıktı fakat siz kör olduğunuz için işinize geleni görüyorsunuz.

Sizin görüpte benim göremediğim birşey varsa belgeyle konuşun lütfen :)

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

EThumb EThumb www.emretas.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Sizin görüpte benim göremediğim birşey varsa belgeyle konuşun lütfen :)

Kanıt:Haberler.

Şimdi yalan felan diyeceksiniz ama değil işte.Herkes biliyor ki fenerbahçe şike yapmıştır.Bunu kendi taraftarlarınız kabul etmesine rağmen halen reddedilmesi ilginç.

Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için resmi bir belge sunmak imkansız.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

Kanıt:Haberler.

Şimdi yalan felan diyeceksiniz ama değil işte.Herkes biliyor ki fenerbahçe şike yapmıştır.Bunu kendi taraftarlarınız kabul etmesine rağmen halen reddedilmesi ilginç.

Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için resmi bir belge sunmak imkansız.

Aynen öyle bir inanmışsınız ki öyle cahilsiniz ki Fenerbahçenin bu işi kağıt üzerinde hallettiğini düşünüyorsunuz. YANİ FENERBAHÇE MAHKEMELERLE, UEFAYLA, FIFAYLA BİR OLUP KAĞIT ÜZERİNDE HALLETTİ. Vay anasını biz neymişiz be :D Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için AHAHAHA Fenerbahçeye bak be herkesle iş yapıyor kağıt üzerinde hallediyor ama şike yaptık :D Ya cahil misiniz?

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

• Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Aynen öyle bir inanmışsınız ki öyle cahilsiniz ki Fenerbahçenin bu işi kağıt üzerinde hallettiğini düşünüyorsunuz. YANİ FENERBAHÇE MAHKEMELERLE, UEFAYLA, FIFAYLA BİR OLUP KAĞIT ÜZERİNDE HALLETTİ. Vay anasını biz neymişiz be :D Aslında her şey kağıt üzerinde halledildiği için AHAHAHA Fenerbahçeye bak be herkesle iş yapıyor kağıt üzerinde hallediyor ama şike yaptık :D Ya cahil misiniz?

ulan D:ASDASDASD A buna harbi gülünür :DASDASDAS işte beyniniz bu kadar algılıyor yazdıklarımdan :DASDAS yav yürüyün gidin şimdi azımdan kötü sözler çıkacak kalbini kıracağım şimdi.daha okuduğunuzdan anlamıyorsunuz gelmiş burada takımı lekeleyen adamları savunuyorsunuz.yazık cidden yazık.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

ulan D:ASDASDASD A buna harbi gülünür :DASDASDAS işte beyniniz bu kadar algılıyor yazdıklarımdan :DASDAS yav yürüyün gidin şimdi azımdan kötü sözler çıkacak kalbini kıracağım şimdi.daha okuduğunuzdan anlamıyorsunuz gelmiş burada takımı lekeleyen adamları savunuyorsunuz.yazık cidden yazık.

Yok yok cevap ver sen bana demedin mi fenerbahçe şike yaptı ama kağıt üzerinde halletti yani sineye çektiler dedin :) şimdi de kaçma öyle

• Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Facebook
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 3 / 45
  • Ticaret 12, (%100)

emre7 adlı üyeden alıntı

Yok yok cevap ver sen bana demedin mi fenerbahçe şike yaptı ama kağıt üzerinde halletti yani sineye çektiler dedin :) şimdi de kaçma öyle

:( :( hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz daha.Ben fenerbahçe halletti demedim.Yasaları değiştiren fenerbahçe mi? uefa mı? :D :D sizinle tartışamam cidden sanki bir ateist ile tartışıyorum.ban yiyeceğim yoksa.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

:( :( hocam okuduğunuzu anlamıyorsunuz daha.Ben fenerbahçe halletti demedim.Yasaları değiştiren fenerbahçe mi? uefa mı? :D :D sizinle tartışamam cidden sanki bir ateist ile tartışıyorum.ban yiyeceğim yoksa.

:D ateist ile din ayrıştırmasına giriyorsun bu da ban sebebi

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al