Hocam sitenizi genel anlamda bir elden geçirin. İki kısım birden yavaş ise sunucu/hosting kaynaklı olması muhtemel fakat wordpress olması nedeni ile siz genel anlamda yapılması gereken iyileştirmeleri deneyin.
Şunuda belirteyim. Admin panelindeki yavaşlık benim başıma genelde hosting kaynaklı CPU ile ilgili geldi isterseniz servis sağlayıcınız ile görüşün. SühaMete
Şunuda belirteyim. Admin panelindeki yavaşlık benim başıma genelde hosting kaynaklı CPU ile ilgili geldi isterseniz servis sağlayıcınız ile görüşün. SühaMete
Evet hosting de bir ihtimal, daha hızlı bir özel hostinge geçebilirim.
Merhaba kardeşim, Adminin yavaşlaması bildiğim kadarıyla sitenin yoğun trafik almasından kaynaklanır, Aynı yavaşlık sitenin anasayfası vb sayfalarda da var mı?
Sitem yoğun trafik almıyor, sitenin kendisinde cache'tir vs'dir ufak eksiklikleri var ancak evet ana sayfa da yavaş. Tema değişimine de açığım, ancak admin panel daha fazla canımı sıktı özlem giderma aşamasındayken :D
Hocam sunucu kaynaklı olma ihtimali var. Bendede aynıydı eski bir hostumda barınıyordu sunucuma taşıdım admin panel saniyede değişiyor menüler.
Ne alaka admin panelde ne kadar sorgu çalışabilir diyeceksiniz ama bende anlamadım taşıyın göreceksiniz.
Ne alaka admin panelde ne kadar sorgu çalışabilir diyeceksiniz ama bende anlamadım taşıyın göreceksiniz.
Doğrudur, hostinge bağlı sonuçta. Admin panel olunca da gene hosting hızın kadarsın :D
Bir bakacağım başka hostinglere.