Projeniz hayırlı olsun. Etiketlediğiniz için de teşekkür ederim kısa olarak görüşlerimi ileteyim.
Uzantı olarak "com" ölüyor artık diye belirtmişsiniz ancak hiç bir zaman vazgeçilmez olan bir uzantı ki bir çok kuruluş, dernek, şirket, vb herkes hemen hemen com uzantı kullanmaktadır. NET, ORG, COM.TR ile kıyaslama yapıldığı zaman com'un daha kalitesi yüksek ve artık herkesin ilk kayıt sırasında tercih ettiği bir uzantı olduğunu unutmamak gerekiyor.
Güzel bir isim aslında, marka olmaya musait ve uzantının hiç bir önemi yoktur aslında, önemli olan içeriğin kalitesi, reklam ve tabiki de sağlanan hizmet öncelikle baz alınarak değerlendirilmelidir. Bence alan adı oldukça güzel, uzantı konusun da takılı kaldım ancak siz beğendikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer. ;)
Uzantı olarak "com" ölüyor artık diye belirtmişsiniz ancak hiç bir zaman vazgeçilmez olan bir uzantı ki bir çok kuruluş, dernek, şirket, vb herkes hemen hemen com uzantı kullanmaktadır. NET, ORG, COM.TR ile kıyaslama yapıldığı zaman com'un daha kalitesi yüksek ve artık herkesin ilk kayıt sırasında tercih ettiği bir uzantı olduğunu unutmamak gerekiyor.
Güzel bir isim aslında, marka olmaya musait ve uzantının hiç bir önemi yoktur aslında, önemli olan içeriğin kalitesi, reklam ve tabiki de sağlanan hizmet öncelikle baz alınarak değerlendirilmelidir. Bence alan adı oldukça güzel, uzantı konusun da takılı kaldım ancak siz beğendikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer. ;)
Mâlumunuz ".com" bana göre artık ölüyor, yani şöyle istediğimiz şeyi bulamıyoruz ve alternatif olarak farklı domainlere ya da farklı isimlere yöneldik.
Arkadaşın .com ölüyor düşüncesi sanırım akla gelen fikirlerin .com uzantısının dolu olduğu yönünde. İstediğimiz şeyi bulamıyoruz derken o anlamda dediği kanaatindeyim yoksa .com uzantısının öleceği yok.
Konu sahibine yorumum içeriklerin kaliteli olabileceğini düşündüğüm bir proje olabileceği kanaatindeyim. Çünkü farklı bir proje, en azından ben öyle bir projeye denk gelmedim. Zaman zaman macera tutkunlarının videolarını youtube'da izlerim ve ilgi çekici videolardır. Tabi sadece video değil hikayeler, bilgiler veya maceraperestlerin başlarından geçen olaylar insanların ilgisini çekebilecek içerik türleri olarak görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah.