Konu tam üstüne denk gelmiş hocam bende bu ikilemde kaldım 3 hafta sonra arkadaşlarla kamp yapmak için plan yaptık. Ancak izmir yada muğla arasında kararsız kaldık. Muğla da bildiğiniz güzel kamp alanı var mı? Veya sizin gittiğiniz yer neresi orası da güzelmiş :)
Muğla bana göre ülkenin en güzel yeri :) her ilçesi farklı güzel. Kamp için Marmaris Çubucak Orman Kampı ya da Ortaca Sarıgerme Belediye Kampını tavsiye ederim. Her ikisi de çok güzel konumda, ama canınız sıkıldığında merkezi yerlere gece hayatına falan da gitmek isterseniz Çubucak daha iyi bir seçim olacaktır. Marmarise minibüsle kolayca geçersiniz. Yalnız çubucak da denize giriş kum değil taşlıktır. Yok deniz kum orman, şehirden uzak gezi falan size daha uygunsa Sarıgermeyi tavsiye ederim. Bu bölgede kamp yapılacak bir sürü yer var. Mükemmel bir kumsalı var ve etrafında gezecek çok fazla doğal güzellik var. Hatırlayınca özledim şimdi :)
Çubucak iletişim : http://www.cubucakcamping.com/iletisim.php
Sarıgerme için ise internetten araştırabilirsiniz.
Denizden uzak dağ kampları konusunda ise, bir çok yerde gördüm fakat önerecek seviyede bilgim yok.