Reklamlar ağırlıklı olarak ziyaretçinin çerez geçmişi göz önünde bulundurulup gösteriliyor. Hangi yazarın içeriğinde kaç kere reklama tıklanmış buna göre ödeme yapacaksanız adil birşey olmaz. (Bu nedenle soruyorsanız)
Yine de yazarlar sabit ve belli sayıda ise, her yazar için reklam birimi oluşturun. Ad Injection eklentileri var. O yazarın makalesine, kendisi için oluşturduğunuz reklam birimini ekleyin. Adsense raporlarında kimin ne kadar tıklandığını görürsünüz o zaman.
Yine de dediğim gibi bu sistemde adil bir yöntem olmayacak
Yine de yazarlar sabit ve belli sayıda ise, her yazar için reklam birimi oluşturun. Ad Injection eklentileri var. O yazarın makalesine, kendisi için oluşturduğunuz reklam birimini ekleyin. Adsense raporlarında kimin ne kadar tıklandığını görürsünüz o zaman.
Yine de dediğim gibi bu sistemde adil bir yöntem olmayacak
Elbette, her tıkın ücreti aynı olmayacaktır; ancak büyük ihtimalle siteye gelen kişi o yazıdan gelmiş olacak. O nedenle adil gibi geldi bana ama daha iyi bir düşünceniz var mı? Aklıma gelmeyen bir yöntem varsa çok güzel olur. Eşit bir oran olsun istemiyorum. Kişilerin yazı kalitesi, siteye hit çekimi önemli bir etken olsun istiyorum.
Bu arada adını verebileceğiniz bir Ad Injection eklentisi var mı?