netbozum
tr.link

Araç Arızaları, Motor Arızaları, Arıza Nedenleri ve Çözümleri

12 Mesajlar 1.709 Okunma
acebozum
tr.link

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 596
  • Ticaret 18, (%100)
Yaptırdım derken logoya para vermediniz inşallah. Google görsellere 'Car Logo' yazın zaten aynısından onlarca var. İki ayrı logodan kesip yapıştırınca bu çıkıyor.

Site için diğer önerilere ek olarak tek eksik bence soru cevap eklentisi kurmanız. Hem SEO açısından fayda sağlar, hem de araç arızası vb. konularda ziyaretçilerin sitede kalma ve sayfa gösterim sayılarını yukarı çeker.

Logoyu ciddi manada profosyonelleştirin çünkü gerçekten ilgilenilirse ileride güzel yerlere gelebilecek bir domain.

googleasistan
reklam

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

systemkruger adlı üyeden alıntı

slm hocam. logo çok hoş olmuş. Siteye en uygun logo budur heralde. Diğer eksikliklerde giderilmiş. Daha önceden de dediğim gibi eğerki alanında başka site yoksa ilerleyen zamanlarda çok iyi yerlere gelebilir. Bu arada gördüğüm birkaç eksikliği de söyleyeyim.
-Araç arızasını sor kısmı ingilizce açılıyor. sitenin kendisi türkçe olup orası ingilizce olunca site amatörmüş havası veriyor. Aslında bu siteyi yapanın suçu. bunu siz söylemeseniz bile kendisinin düzeltmesi gerekirdi
-üst bant değişebilir. Biraz daha profesyonel bir dokunuş gerekiyor.

Merhabalar hocam, öncelikle detaylı cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Logo konusunda ben de beğendim. Mükemmel olmasa da iyi duruyor lakin misal diğer arkadaş beğenmemiş bu logoyu... Kişiden kişiye değişiyor işte...

Bahse konu ingilizce kısım eklentiden kaynaklanıyor hocam. soru cevap eklentisi türkçe(tam anlamıyla) olmadığı için bazı kısımlar ingilizce çıkıyor. Dediğiniz gibi görüntü açısından sıkıntılı ama ücretsiz olarak en iyi soru-cevap eklentilerinden birisi bu... Mecbur...

Üst bant kısmıyla ilerleyen zamanlarda ilgilenebilirim. Daha hoş ve etkileyici bir bant görüntüsü olabilir.

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

Yaptırdım derken logoya para vermediniz inşallah. Google görsellere 'Car Logo' yazın zaten aynısından onlarca var. İki ayrı logodan kesip yapıştırınca bu çıkıyor.

Site için diğer önerilere ek olarak tek eksik bence soru cevap eklentisi kurmanız. Hem SEO açısından fayda sağlar, hem de araç arızası vb. konularda ziyaretçilerin sitede kalma ve sayfa gösterim sayılarını yukarı çeker.

Logoyu ciddi manada profosyonelleştirin çünkü gerçekten ilgilenilirse ileride güzel yerlere gelebilecek bir domain.

Hocam merhaba, öncelikle yorumlar için teşekkür ederim. Logo konusunda ise ne diyeceğimi bilemiyorum. Zaten logo konusunda güvenilir ve kaliteli iş çıkartan kişileri bulmak zor. Ben de işine güvendiğim biri ile çalıştım. Normalde 50 tl'ye çizim yapan bir arkadaş lakin 30 tl'ye anlaştım. Bu logoyu gönderdi. İşin detayını bilemiyorum artık...

Soru-cevap eklentisi ise kurulu zaten hocam. Arıza Bildir diye bir bölüm var üst bantta...

Logo konusunda katı değilim. Yani ilerleyen günlerde değiştirebilirim... Domaini beğenmenize sevindim. Direkt konuma hitap ediyor zaten. Alanımda rakip var ama ya siteleriyle ilgilenmiyorlar ya da tam bir odak noktaları yok. Umarım iyi noktalara gelir site...

Ek Olarak: Arkadaşlar merhaba, site açılalı 2,5 ay oldu... Sizce websitemin son hali nasıl...

Ek Olarak:

NK1864 adlı üyeden alıntı

Merhabalar hocam, zamanında logo değişikliğine gitmemi istemiş olmakla birlikte öneriler sunmuştunuz...

Logo olarak henüz değişiklik yapamadım ama aklımda...
Soru cevap eklentisi ise Arıza Bildir kısmında ekli duruyor...
Sizce sitenin gidişatı nasıl?
systemkruger

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al