-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar forumdada biraz araştırdıma ama detaylı kvm anlatımı bulamadım.
KVM kullanımı konusunda sıfır durumdayım. KVM yi açabiliyorum ama sıkıntı şu kullanamıyorum. Kullanım konusunda detaylı analtım yada destek verebilecek bir arkadaş varmı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
UpTr.Net Dosya Upload Sistemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu konuda makale şeklinde anlatım bulamazsınız. Kvm ile sunucuya bağlandıktan sonra menüler olması gerekiyor. Bu menüler yardımıyla sunucunuza reset atıp uzak masaüstü bağlantısı gibi kullanabilirsiniz. Tabi biosa kadar girebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dedicated
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hangi KVM kullanıyorsunuz. Me yapmak istiyorsunuz bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kalite Kontrol Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onurozmen adlı üyeden alıntı
Bu konuda makale şeklinde anlatım bulamazsınız. Kvm ile sunucuya bağlandıktan sonra menüler olması gerekiyor. Bu menüler yardımıyla sunucunuza reset atıp uzak masaüstü bağlantısı gibi kullanabilirsiniz. Tabi biosa kadar girebilirsiniz
aktifserver adlı üyeden alıntı
Hangi KVM kullanıyorsunuz. Me yapmak istiyorsunuz bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.
Arkadaşlar bu konuyu şu sebepten dolayı soruyorum ovh den aldığım sunucu bir şekilde çöktü sayılır ssh ile dahi hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum ne olduğu hakkında bir bilgim yok. kvm ile bağlanıp en azından ne oldu ne bitti onu öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda destek almak için konu açtım hem bu şekilde başka birileri aynı sorunu yaşarsa bu konu altında destek ala bilirler.
KVM yi açtığımda alttaki gibi bir ekran geliyor ve ekran üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum.
Ek Olarak: Arkadaşlar bu konuda bana destek olabilecek varmı??
UpTr.Net Dosya Upload Sistemi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Sunucu çökmüş. Mount, boot veya kerneli gitmiş diyebilirim. Sisteme bakmak lazım. Ücretli olarak destek sağkayabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.