lostyazilim

KVM Kullanımı

6 Mesajlar 1.554 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

vanhelsing221 vanhelsing221 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar forumdada biraz araştırdıma ama detaylı kvm anlatımı bulamadım.

KVM kullanımı konusunda sıfır durumdayım. KVM yi açabiliyorum ama sıkıntı şu kullanamıyorum. Kullanım konusunda detaylı analtım yada destek verebilecek bir arkadaş varmı?
aktifserver

kişi bu mesajı beğendi.

UpTr.Net Dosya Upload Sistemi
wmaraci
reklam

onurozmen onurozmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 371
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 13, (%100)
Bu konuda makale şeklinde anlatım bulamazsınız. Kvm ile sunucuya bağlandıktan sonra menüler olması gerekiyor. Bu menüler yardımıyla sunucunuza reset atıp uzak masaüstü bağlantısı gibi kullanabilirsiniz. Tabi biosa kadar girebilirsiniz

aktifserver aktifserver Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Dedicated
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Hangi KVM kullanıyorsunuz. Me yapmak istiyorsunuz bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

vanhelsing221 vanhelsing221 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** H**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

onurozmen adlı üyeden alıntı

Bu konuda makale şeklinde anlatım bulamazsınız. Kvm ile sunucuya bağlandıktan sonra menüler olması gerekiyor. Bu menüler yardımıyla sunucunuza reset atıp uzak masaüstü bağlantısı gibi kullanabilirsiniz. Tabi biosa kadar girebilirsiniz

aktifserver adlı üyeden alıntı

Hangi KVM kullanıyorsunuz. Me yapmak istiyorsunuz bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Arkadaşlar bu konuyu şu sebepten dolayı soruyorum ovh den aldığım sunucu bir şekilde çöktü sayılır ssh ile dahi hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum ne olduğu hakkında bir bilgim yok. kvm ile bağlanıp en azından ne oldu ne bitti onu öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda destek almak için konu açtım hem bu şekilde başka birileri aynı sorunu yaşarsa bu konu altında destek ala bilirler.

KVM yi açtığımda alttaki gibi bir ekran geliyor ve ekran üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum.

Ek Olarak: Arkadaşlar bu konuda bana destek olabilecek varmı??

UpTr.Net Dosya Upload Sistemi
wmaraci
wmaraci

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)

vanhelsing221 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu konuyu şu sebepten dolayı soruyorum ovh den aldığım sunucu bir şekilde çöktü sayılır ssh ile dahi hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum ne olduğu hakkında bir bilgim yok. kvm ile bağlanıp en azından ne oldu ne bitti onu öğrenmeye çalışıyorum. Bu konuda destek almak için konu açtım hem bu şekilde başka birileri aynı sorunu yaşarsa bu konu altında destek ala bilirler.

KVM yi açtığımda alttaki gibi bir ekran geliyor ve ekran üzerinde hiç bir işlem yapamıyorum.

Ek Olarak: Arkadaşlar bu konuda bana destek olabilecek varmı??

Kernel atomlarına ayrılmış geçmiş olsun hocam.

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Sunucu çökmüş. Mount, boot veya kerneli gitmiş diyebilirim. Sisteme bakmak lazım. Ücretli olarak destek sağkayabilirim.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al