-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
KariyerForum Sahibi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Akp ve Erdoğan projesidir. Aksi halde tam bir istihbarat zafiyeti hatta rezaletidir.
KariyerForum.com açıldı..
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Ya arkadaşım burası Meclis değil. Burada parti sohbeti yapmayalım. Siyaset yasak dediler sanıyordum. Rahatsız oldum.
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Konu hakkında zamanında Ekşi Sözlük'te epey tartışmıştık. WMAracı, yapısı itibarıyla bir webmaster forumu olduğu ve yazacaklarım siyasete gireceği için detaylarına giremeyeceğim.
Ancak ben Fuat Avni'nin AKP içerisinden birisi olduğuna ihtimal vermiyorum. Algı operasyonu olarak görseniz dahi, bu adamın önceden bildirdiği şeyler halkın tepkisini azaltıyor diyelim. Peki bu adam, yokken sanki çok tepkili bir halk mıydık? Sanki her şeye duyarlı mıydık? Gezi Parkı direnişi esnasında Fuat mı, Avni mi vardı?
Fuat Avni hesabı, ortaya AKP-cemaat çözülmesi sürecinde çıktı. Bu durumda düz mantık üzerinden gidelim, Fuat Avni; cemaat ve dış istibaratın ortak projesidir.
Ben bir muhalif olarak, hükümetin böyle bir projeye girişmeyecek kadar dürüst olduğunu iddia etmiyorum. Ancak şunu iyi biliyorum, RTE plan için de olsa kendine hakaret ettirmez; kendisini itibarsızlaştırmaz ve buna aracı ya da neden olmaz. Nedensellik ilkesi kapsamında bakacak olursak, mezkur olayların yaşanması sonucu Fuat Avni'nin önceden bildirmesi herhangi bir tepkiyi azaltmadı. Tepki zaten yoktu ki? Kimse "Fuat Avni bildi, aa tepki vermeyelim" demedi. Halk olarak zaten duyarsız bir yapıya sahip olmasaydık, bu olaylar bu noktaya gelmezdi.
Kimdir Fuat Avni? Emre USLU diyenler var, ama sanmıyorum. Tek bir kişi olmadığı belli. Belki hesabı yöneten tek bir kişidir ancak bilgiler ortak bir havuzdan servis ediliyor ve bu bilgiler, o ortak havuzdan çıkarılarak aynı dil ve üslupta kaleme alınıyor ki; tek bir beyinden çıktığı sanılsın.
Ayrıca; Fuat Avni hesabının, kendisini tek bir kişi ve sarayın içerisinde birisi gibi göstermesi de bana göre RTE'ye yönelik bir algı operasyonu. Adam güzel güzel hedef saptırıyor, onlar da sarayda Fuat arıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
@SerhatAtılkan Hocam 10 Senden Beri aktif takip ediyorum sadece bir grup war oda türk güvenligi tespiti ve hacklemek isteseler onlar yapar arastırma yapabilirsiniz hayırlı gunler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TurkBeyi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%89)
Bir ara iki karakterli falan gibi laflar söyleniyordu... Kendi diğer karakterinden gizli twittera girip tweet atıyor sonra da bize gösterdiği karakteri ile gölgesini bulmaya çalışıyor...
Koca saray, binlerce koruma ve sarayda titreyecek biri ? o kadar korumaya ve bu kadar yetkiye kusura bakmasın da kendini padişah gibi gören biri hiç de titremez.
Kendi çalıp, kendi söylüyor sonra da paralel bunlar paraleel diyor. Doğru paralel ama yere paralel... Gölgeyi aramak kötü Mazallah (!) aklı denge kaybına yol açar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.