Selamun Aleykum senin düşürdükleri nin aynısını yapmak istediklerinizi aynen harfiyen yaklaşık bir kaç haftadır yapıyorum. Maddi bir gelir beklemiyorsaniz Bence açın ilerde güzel yerlere gelebilir
Teşekkür ederim hocam, özel mesaj gönderdim. :)
Bu hizmet her türlü desteklenir hocam. Sorularla islamiyet lider gidiyor şuan heralde
Amasizin amacınız hizmet ise yorum almaya ihtiyacınız yok başlayın! Ancak bu tür konular dikkat gerektiriyor. İnce eleyip sık dokuman gerek MAZALLAH yanlış bilgi verdiğin zaman vebali zor. Bu arada saldırıda yiyebilirsin islam düşmanı çok :(
Nese hocam sen açta biz (ben) destekleriz :)
Amasizin amacınız hizmet ise yorum almaya ihtiyacınız yok başlayın! Ancak bu tür konular dikkat gerektiriyor. İnce eleyip sık dokuman gerek MAZALLAH yanlış bilgi verdiğin zaman vebali zor. Bu arada saldırıda yiyebilirsin islam düşmanı çok :(
Nese hocam sen açta biz (ben) destekleriz :)
Açıkçası temel amaçlarımdan birisi de benimde yeni şeyler öğrenmem. Yani araştırmayı öğrenmeyi seven bir kişiliğim var. Bende her şeyi araştırıp öğreniyorum da bu konularda ki eksiklerimi neden gidermiyorum diye düşünerek niyet ettim. Temel amacım öncelikle benim öğrenmem ardından insanlara fayda sağlamam. :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. :)