lostyazilim
tr.link

Dini Siteler Ne Durumda?

16 Mesajlar 1.914 Okunma
lstbozum
tr.link

Hakaco01 Hakaco01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Müteahhit
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 55 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar,

Arkadaşlar wordpress tabanlı islami bir site açmayı düşünüyorum. Ancak herhangi bir kâr amacı gütmüyorum. Sadece ortaya faydalı bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum. Yani site tutsa bile reklam eklenmeyecek.

Sizde böyle bir sitenin güzel bir hite ulaşma durumu ne olur? Çok güçlü islami içerikli siteler var ancak bir çoğu çöp siteler.

Ben net ve kısa bilgilerin yer aldığı makaleler yazmayı düşünüyorum. Ayrıca Arapça, Türkçe ve Sesli Kur'an-ı Kerim sayfaları, bilgilendirici youtube videoları vs oluşturmayı düşünüyorum.

Yorumlarınız ne olur?
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Selamun Aleykum senin düşürdükleri nin aynısını yapmak istediklerinizi aynen harfiyen yaklaşık bir kaç haftadır yapıyorum. Maddi bir gelir beklemiyorsaniz Bence açın ilerde güzel yerlere gelebilir
Hakaco01

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.cepradyom.com/

TekilCPM TekilCPM Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 116 / 67
  • Ticaret 2, (%100)
Bu hizmet her türlü desteklenir hocam. Sorularla islamiyet lider gidiyor şuan heralde
Amasizin amacınız hizmet ise yorum almaya ihtiyacınız yok başlayın! Ancak bu tür konular dikkat gerektiriyor. İnce eleyip sık dokuman gerek MAZALLAH yanlış bilgi verdiğin zaman vebali zor. Bu arada saldırıda yiyebilirsin islam düşmanı çok :(
Nese hocam sen açta biz (ben) destekleriz :)
Hakaco01 suskun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Müteahhit
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 55 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

suskun adlı üyeden alıntı

Selamun Aleykum senin düşürdükleri nin aynısını yapmak istediklerinizi aynen harfiyen yaklaşık bir kaç haftadır yapıyorum. Maddi bir gelir beklemiyorsaniz Bence açın ilerde güzel yerlere gelebilir

Teşekkür ederim hocam, özel mesaj gönderdim. :)

TekilCPM adlı üyeden alıntı

Bu hizmet her türlü desteklenir hocam. Sorularla islamiyet lider gidiyor şuan heralde
Amasizin amacınız hizmet ise yorum almaya ihtiyacınız yok başlayın! Ancak bu tür konular dikkat gerektiriyor. İnce eleyip sık dokuman gerek MAZALLAH yanlış bilgi verdiğin zaman vebali zor. Bu arada saldırıda yiyebilirsin islam düşmanı çok :(
Nese hocam sen açta biz (ben) destekleriz :)

Açıkçası temel amaçlarımdan birisi de benimde yeni şeyler öğrenmem. Yani araştırmayı öğrenmeyi seven bir kişiliğim var. Bende her şeyi araştırıp öğreniyorum da bu konularda ki eksiklerimi neden gidermiyorum diye düşünerek niyet ettim. Temel amacım öncelikle benim öğrenmem ardından insanlara fayda sağlamam. :)
Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
suskun TekilCPM

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Düşünce olarak aynen sizin gibi düşünüyorum
Hakaco01

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.cepradyom.com/

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Dini site açacaksanız Kuranı Kerim ağırlıklı bir site açmanızı tavsiye ediyorum ,insanlar artık Kuran'a yönelsinler sizde vesile olun inşaAllah
Hakaco01 Sungmert suskun

kişi bu mesajı beğendi.

J1DOJ J1DOJ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Yazılım, Geliştirici...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 0 / 82
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam Bir kere reklam eklenmeyecek işini pas gecelim 3 ay eklemez 5. ay 6.Ayda Reklam teklifi geldiğinde eklerseniz şahsen örnek verim ayneen.com açıldı reklamsız diye daha bugün reklam gördüm fakat sayfayı yenileyince gitti yavaş yavaş geliyor yani :D Kısaca Siteniz Tutsun Reklam Almadan O Site Ayakta Tutamazsınız reklam dahi olmasa illaki Sitemize Katkıda bulunun paypal iconlarını görürüz dini site çünkü hayırsever çoktur öyle değilmi :D
Hakaco01

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Müteahhit
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 55 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

Dini site açacaksanız Kuranı Kerim ağırlıklı bir site açmanızı tavsiye ediyorum ,insanlar artık Kuran'a yönelsinler sizde vesile olun inşaAllah

İnşaallah hocam. :)

J1DOJ adlı üyeden alıntı

Hocam Bir kere reklam eklenmeyecek işini pas gecelim 3 ay eklemez 5. ay 6.Ayda Reklam teklifi geldiğinde eklerseniz şahsen örnek verim ayneen.com açıldı reklamsız diye daha bugün reklam gördüm fakat sayfayı yenileyince gitti yavaş yavaş geliyor yani :D Kısaca Siteniz Tutsun Reklam Almadan O Site Ayakta Tutamazsınız reklam dahi olmasa illaki Sitemize Katkıda bulunun paypal iconlarını görürüz dini site çünkü hayırsever çoktur öyle değilmi :D

Bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum ama ben din ve islam üstünden para kazanacak bir insan değilim. :) İlla bağış olacaksa da Allah'ın izniyle hayır kurumlarına dağıtırız. Onu da sitede yayınlarız. :)
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

hamza1213 hamza1213 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Designers
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Z**
  • Mesajlar 619
  • Beğeniler 23 / 96
  • Ticaret 77, (%96)
domain aldınız mı hocam
Hakaco01

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Müteahhit
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 55 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

hamza1213 adlı üyeden alıntı

domain aldınız mı hocam

Aldım hocam. https://wmaraci.com/forum/alan-adi-bilgi-alisverisi/domain-hakkinda-yorumlariniz-328334.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al