Öncelikle burasıda wm aracı yani web master sitesi. Kişiler başlık denilince title, Açıklama denilince Description olduğunu gayet iyi biliyorlar.

Keza;
SEO Description veya SEO Title yoktur.
Description ve Title vardır. (Arada fark var. Her şeyi seo olarak görmeyi bırakmak gerek)

Kendimi çok şükür kahraman gibide görmüyorum. Olsam olsam "Gazman" olurdum zaten :)

Öncelikle güzel kardeşim bazen hataları görünce dayanamıyorum. Bazende diyorum ki bırak millet hatalı şeyleri bilsin öğrensin ki ben onları çok rahat geçeyim.

Örneğin, Local SEO konusu paylaşmıştınız. Ki paylaştığınız yazıda Local SEO'nun L si yoktu. Kalkıp yazdım mı?

Yazmam ben günlerimi verip bir çok dökümanları ve yayınları okur iken armut piş ağzıma düş yok öyle dava.

Hele ki burada yanlış paylaşımları yapıpta sonra seocu geçinenler yok mu? Peşlerinde koşup backlink almaya sıra gelenler yok mu? Çokkkk.

Bence bol bol alsınlar. Sonrada her zaman ki gibi sitem çıkmıyor diye konular açıp dursunlar.

Bende bu hatalrı okuyp nerelerde hata yapmışlar ise aynısını yapmayayım diye okuyayım.

Mesajımı beğenmediyseniz uyarı butonu ile yönetime bildirebilrisiniz.

Konu açtım, İstediğim yazsın, istemediğim yazmasın diyecekseniz.

Konu açmayınız.

Hayırlı günler.