lostyazilim

Teknoloji Sitelerinden Beklentileriniz

20 Mesajlar 2.052 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Herkese hayırlı pazarlar öncelikle..
Teknoloji siteleri piyasada her ne kadar fazla olsa da genelde incelediğimde benzer özellikleri ile diğerlerinden farkı olmayan sitelerle karşılaşmaktayım. Fark yaratan 1-2 site var ki onlarda zaten hakettikleri değeri görüyorlar..

Sorum ise şu;
- Bir teknoloji sitesinden ne beklersiniz? Nasıl olmalı? Sizin tekrar o siteyi ziyaret etmek için sebebiniz ne olmalı?

Herkese teşekkürler :)

wmaraci
reklam

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Öncelikle teknoloji blogu diyince aklıma direkt olarak Webtekno geliyor. Benim tavsiyem webteknonun sitesini inceleyin. Bence bu arkadaşların bu kadar iyi yerlere gelmesinin sebebi, özgün olmaları ve kendilerini tanıtmaları. Örneğin Efe ve Lütfi'yi sürekli olarak Youtube'den gördüğümüz için evimizden biri gibi oluyor hani :) Dolayısıyla yazdıklarını vs. merak ediyoruz. Ayrıca sosyal medya kullanımı da son derece önemli ...

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
bestwriter Hocam o bahsettiğim 1-2 siteden biri de tartışmasız şekilde onlar zaten :) Lakin videolarını elersek onları üstte tutacak çok fazla seçenek yok gibi - web sitelerinde.. Fakat kendini tanıtmaları konusunda haklısınız.. Onları tanıdığımızdan sitelerini ziyaret ederek makalelerini inceliyoruz..

Peki bir tema olarak düşünürsek, onları farklı kılan ne olabilir ki? :)

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Temaları, onun bunun teması değil yani :D Belirli bir bütçeleri var ki ürün temin etmişler, tema yaptırmışlar yani olay bütçeye de bakıyor biraz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
bestwriter :D Haha hocam elbette öyle sıradan bir tema değil de hani tek o tema ile de yükselemezlerdi kesin... Bütçe de hep bir sıkıntı zaten :( Haklısınız

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam işin formulü çok basit ben Lütfiyi falan hiç tanımadım evimden biri olmadı da :D ben webteknoyu her hafta Ps çekilişi yaparken gördüm ilk olarak,sende her hafta Ps4 ver illaki belirli bir kitle sürekli ziyaret eder, yani her şeyin başı ve sonu mutlaka bütçe hocam farkettiniz mi webtekno Ps dağıttı ve kitle elde ettikten sonra 8-10 ay hiç çekiliş yapmadı ? ;)

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Sumatrabilisim Fakat hocam bu biraz her sektörde böyle.. Yani haklısın şimdi biz çıkartıp bu hafta iPhone 6, önümüzdeki hafta Ps4 dağıtacak bir bütçeye sahip değiliz ve aslında onların yaptığı da biraz riskti.. Fakat olumlu sonuçlanan bir risk aldılar. Şimdi baktığımda ise gördüğüm oldukça iyi yerlerdeler..

Yani kısaca Ps4 falan mı dağıtmalıyız :D Hani hocam bunun "bizim için" oluru nedir :D

Sumatrabilisim Sumatrabilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 15 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
@MertTpz Hocam bana göre bu risk değildi neden dersen biz Türk insanı olarak beleşe her türlü yerleşiriz , zaten Facebook ve YouTube sayfalarını da hediye+teknolojiye atarlanan Adamla yaptılar :) Hocam sonuç olarak bende teknoloji sitesi sahibiyim ve okurların istediği şey sade ve ilginç yazılar bekliyorlar benim 3 ayda tespitim bu oldu :)

• Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Sumatrabilisim Hocam özgün, sade, ilginç yazı yazmak konusunda da hak veriyorum.. Amacımda tam olarak bu.. Fakat işin içine maddi anlamda bir şeyler dağıtmak girdiğinde elbette bütçenin el vermesi gerekiyor.

Hocam Türk insanı olarak evet isteriz bu tip hediyeler falan ama bir anda büyük hediyeler ile giriş yapmaları belki de dediğiniz gibi etkendi..

Velhasılıkelam, nasıl başlamalıyız bu işlere...

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

bestwriter adlı üyeden alıntı

Öncelikle teknoloji blogu diyince aklıma direkt olarak Webtekno geliyor. Benim tavsiyem webteknonun sitesini inceleyin. Bence bu arkadaşların bu kadar iyi yerlere gelmesinin sebebi, özgün olmaları ve kendilerini tanıtmaları. Örneğin Efe ve Lütfi'yi sürekli olarak Youtube'den gördüğümüz için evimizden biri gibi oluyor hani :) Dolayısıyla yazdıklarını vs. merak ediyoruz. Ayrıca sosyal medya kullanımı da son derece önemli ...

Webtekno' nun bu kadar iyi yerlere gelmesinin tek nedeni Teknolojiye Atarlanan Adamın inceleme üslubu olduğunu zannediyorum. Profesyonelliğe gelince de onlarda amatör sayılır. T.A.A' dan sonra düşüşe geçtiler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al