-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Herkese hayırlı pazarlar öncelikle..
Teknoloji siteleri piyasada her ne kadar fazla olsa da genelde incelediğimde benzer özellikleri ile diğerlerinden farkı olmayan sitelerle karşılaşmaktayım. Fark yaratan 1-2 site var ki onlarda zaten hakettikleri değeri görüyorlar..
Sorum ise şu;
- Bir teknoloji sitesinden ne beklersiniz? Nasıl olmalı? Sizin tekrar o siteyi ziyaret etmek için sebebiniz ne olmalı?
Herkese teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Öncelikle teknoloji blogu diyince aklıma direkt olarak Webtekno geliyor. Benim tavsiyem webteknonun sitesini inceleyin. Bence bu arkadaşların bu kadar iyi yerlere gelmesinin sebebi, özgün olmaları ve kendilerini tanıtmaları. Örneğin Efe ve Lütfi'yi sürekli olarak Youtube'den gördüğümüz için evimizden biri gibi oluyor hani :) Dolayısıyla yazdıklarını vs. merak ediyoruz. Ayrıca sosyal medya kullanımı da son derece önemli ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Temaları, onun bunun teması değil yani :D Belirli bir bütçeleri var ki ürün temin etmişler, tema yaptırmışlar yani olay bütçeye de bakıyor biraz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam işin formulü çok basit ben Lütfiyi falan hiç tanımadım evimden biri olmadı da :D ben webteknoyu her hafta Ps çekilişi yaparken gördüm ilk olarak,sende her hafta Ps4 ver illaki belirli bir kitle sürekli ziyaret eder, yani her şeyin başı ve sonu mutlaka bütçe hocam farkettiniz mi webtekno Ps dağıttı ve kitle elde ettikten sonra 8-10 ay hiç çekiliş yapmadı ? ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@MertTpz Hocam bana göre bu risk değildi neden dersen biz Türk insanı olarak beleşe her türlü yerleşiriz , zaten Facebook ve YouTube sayfalarını da hediye+teknolojiye atarlanan Adamla yaptılar :) Hocam sonuç olarak bende teknoloji sitesi sahibiyim ve okurların istediği şey sade ve ilginç yazılar bekliyorlar benim 3 ayda tespitim bu oldu :)