lostyazilim

Teknoloji Sitelerinden Beklentileriniz

20 Mesajlar 2.054 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Gelecek teknoloji dünyası. Teknoloji diyince aklıma haber değil ne nasıl yapılır, teknolojiye dair herşey geliyor. Kendi sitemde bunu uyguluyorum. Eğer hoşuma giden bir haber olursa da bunu paylaşıyorum. Yani her teknoloji sitesi açan adam haber sitesine dönüştürüyor. Bence bu olmamalı.

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
görselliğe önem vermesi tıpkı benim sitem gibi :D

ekavak ekavak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek internet medyası
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 5 / 26
  • Ticaret 6, (%100)
Webtekno dediğimiz insanlar bugün online kafatopu oyununa bile milyonları ps3-ps4 vs vererek kastılar zaten birde onrası buralara getiren biriside erhandır yazılımcıları..

technokolik.com

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
İçerik yoğunluğu. Eğer düzgün içeriklendirme yoksa, planlanmış bir içerik dünyası, o site çöptür. örnek veriyorum reklam aldığında neye uğradığını şaşıran siteler var anında reklam aldığı firmanın içeriksel reklamlarına yönelip tamamen onlarla kaplıyorlar ana sayfayı. hal bu ki, böyle olmaması gerekiyor. İçerik yönetimi açısından 1 android haberi verdiysen ikincisi gelmeden hemen bir sosyal medya haberi geç.

video içerikler de çok önemli. video süresi kadar ziyaretçi kalışı olacak, hemen çıkma oranı düşer bu sayede. yakın zamanda ben de içerik satışı olarak video işine gireceğim, bakalım yapabilecek miyim?

deneme yapmadan paldır küldür bu işe girilmemesi gerekiyor. reklam için ilk gün 3 lira harca, ikinci gün 6 lira. insanlar ilk günden bütçesini çarçur edip bitiyor ortaya da anlık ziyaretçi kaynaklı basit bir site çıkıyor.

şimdi demek istediklerimi toparlayacak olursam; eğer ziyaretçi senin siteni bilgi almak için kullanıyorsa bu güzel fakat iyi bir planlama yapmadıysan o bilgiyi alır sitenden çıkar. Sana lazım olan şey sitende kalmasıdır, bunu sağlamak için çok fazla bilgi vermen gerekiyor.

wmaraci
wmaraci

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
benim için teknoloji sitesinin gereklerini yerine getiren en iyi site ve ekip teknoseyir'de.
murat gamsız sayesinde aldığım ürünleri uzun yıllar kullandım. bir kere adamlar çoluk çocuk muhabbeti yapmıyor. kitlesi o kadar kaliteli ve site içi sosyal ağı o kadar sağlam ki, yeni bir ürün çıktığında bazen üyeler bile kendi ürünlerini verip incelemeye katkı sunuyor.
otoseyir, teknoseyir, gamende... bugüne dek hiç bugün de siteye birşey koyalım tarzı içerik eklediklerini görmedim. haftalık değerlendirmeleri incelerseniz kaç kaynaktan derlendiğini görebilirsiniz.
Levent pekcan'ın tozlu raflar bölümleri, hem eski hem de yeni teknolojiye olan hakimiyeti oldukça güzel işler ortaya çıkartıyor.
arada birçok konuda merak edilen başlıklar için işi bilen konuklar davet ediliyor. katlanır bisiklet bölümleri,ürün getirmek için gümrük mevzuatı vs.
videoları hem samimi hem kaliteli. hiçbir firmanın yancılığını da yapmıyorlar. nice 5 seneler diliyorum kendilerine.
böyle işler yapılacaksa teknoloji sitesi açılsın. yok ingilizce bildik sitelerden çeviri yapıp koyacaklarsa 2 satıri onu ben zaten kaynağından okuyorum.

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
bypangea Düşüşe geçmeleri bir gerçek haklısınız.. Ayrıca evet, üslup olarak farklı bir çıkış yapan Teknolojiye Atarlanan Adamın incelemeleri de etkilidir eminim..

Yıldırım Hocam ne/nasıl yapılır gibi konulara elbette giriş yapılmalı fakat kendi düşünceme göre bunu yaparken yanında haberlerinde gündelik olarak verilmesi gerekebilir.

tecnomedya Kesinlikle katılıyorum hocam, görsellik çok büyük bir etken..

ekavak Evet hocam, hediyeler çok çok önemli..

ilkanbalkan Bir plan program yapılmadan ilerleniliyor ve ardından duvara çarpıp "Ne Oldu" demeye fırsat olmadan site bir çöp site oluveriyor. Reklam düzeni olsun, içerik girişleri olsun her zaman daha önde diye düşünüyorum videolardan.. Fakat gün geçtikçe bu önemi biraz yitiriyor sanırım. Makale okuyan insan sayısındaki azalma gözden kaçar cinsten değil. Ayrıca günlük kategorize edilmiş haberleri parçalayarak paylaşmak konusunda size katılmadan geçemeyeceğim. Sonuçta ortaya çıkan bir durum söz konusu ki art arda paylaşılmış 5 android haberinden ziyade günübirlik 5 kategoriye 1 haber girişi her zaman daha iyi sonuçlar verir ve kullanıcıyı sıkmaz düşüncesindeyim.

@[NK1864](userid:43190) Hocam teknoseyir'i oldukça fazla takip ettiğim zamanlar oldu, hala günümüzde zaman ayırarak bazı videolarını ilgimden dolayı takip ediyorum ve profesyonelce hareket ettikleri ortada.. Dediğiniz gibi hitap ettikleri kullanıcı grubu kesinlikle çoluk çocuk değil ve bilgi bekleyen insanlar ki zaten teknoseyir ekibi de bu başarıyı fazlasıyla hakediyorlar. Bilgilerine lafım yok.. Gelgelelim yabancı sitelerden çevirilmiş makalelere.. Katılmaktayım fakat şöyle ki bir haberi farklı kaynaklardan inceleyip ortalama bir makale yazmanın yararını biliyorum. Hitap ettiğimiz topluluk bunu bekliyor diye düşünüyorum. Çünkü genelde incelediğimde kopya içerik sayısı teknoloji siteleri için oldukça fazla. Bunu aşmak için özgün makale yazmak ve yazılacak konuları iyi saptamak gerek. Yani kalkıp her teknoloji sitesinde olan haberi alıp bir iki kelime değiştirip yayınlamak ne bize ne ziyaretçiye katkı sağlar...

Saxlorn Saxlorn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 53 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Daha fazla açılmamaları. :(

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
teknoloji sitelerinden beklentim ciddi ciddi daha fazla açılmamaları ortamı çöpe çevirmemeleri

MertTpz MertTpz merttopuz.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 215
  • Beğeniler 94 / 93
  • Ticaret 23, (%100)
Saxlorn Neden hocam?

Mrtcn Neden böyle düşünüyorsunuz hocam? Taklit olmayan ve özgün olan bir site olduktan sonra kategorisi çok önemli mi?

Waftel Waftel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Özgünluk herseyden önce özgünlük önemli piyasadaki teknoloji sitelerinin çoğu kopyala yapıştır olduğu icin sadece başlığı düzenleyip yayinlayan siteler bile var.Bana göre önce özgün olmali ikinci bi etmen ise sitenjn genis bir yelpazeye sahip olmasi tek biseye takili kalmamali çeşit olmali anketler incelemeler vs şuanlik bunlar var düşünülurse daha cok sey cikar diye düşünüyorum

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al