52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Gelecek teknoloji dünyası. Teknoloji diyince aklıma haber değil ne nasıl yapılır, teknolojiye dair herşey geliyor. Kendi sitemde bunu uyguluyorum. Eğer hoşuma giden bir haber olursa da bunu paylaşıyorum. Yani her teknoloji sitesi açan adam haber sitesine dönüştürüyor. Bence bu olmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
görselliğe önem vermesi tıpkı benim sitem gibi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet medyası
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Webtekno dediğimiz insanlar bugün online kafatopu oyununa bile milyonları ps3-ps4 vs vererek kastılar zaten birde onrası buralara getiren biriside erhandır yazılımcıları..
technokolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İçerik yoğunluğu. Eğer düzgün içeriklendirme yoksa, planlanmış bir içerik dünyası, o site çöptür. örnek veriyorum reklam aldığında neye uğradığını şaşıran siteler var anında reklam aldığı firmanın içeriksel reklamlarına yönelip tamamen onlarla kaplıyorlar ana sayfayı. hal bu ki, böyle olmaması gerekiyor. İçerik yönetimi açısından 1 android haberi verdiysen ikincisi gelmeden hemen bir sosyal medya haberi geç.
video içerikler de çok önemli. video süresi kadar ziyaretçi kalışı olacak, hemen çıkma oranı düşer bu sayede. yakın zamanda ben de içerik satışı olarak video işine gireceğim, bakalım yapabilecek miyim?
deneme yapmadan paldır küldür bu işe girilmemesi gerekiyor. reklam için ilk gün 3 lira harca, ikinci gün 6 lira. insanlar ilk günden bütçesini çarçur edip bitiyor ortaya da anlık ziyaretçi kaynaklı basit bir site çıkıyor.
şimdi demek istediklerimi toparlayacak olursam; eğer ziyaretçi senin siteni bilgi almak için kullanıyorsa bu güzel fakat iyi bir planlama yapmadıysan o bilgiyi alır sitenden çıkar. Sana lazım olan şey sitende kalmasıdır, bunu sağlamak için çok fazla bilgi vermen gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
benim için teknoloji sitesinin gereklerini yerine getiren en iyi site ve ekip teknoseyir'de.
murat gamsız sayesinde aldığım ürünleri uzun yıllar kullandım. bir kere adamlar çoluk çocuk muhabbeti yapmıyor. kitlesi o kadar kaliteli ve site içi sosyal ağı o kadar sağlam ki, yeni bir ürün çıktığında bazen üyeler bile kendi ürünlerini verip incelemeye katkı sunuyor.
otoseyir, teknoseyir, gamende... bugüne dek hiç bugün de siteye birşey koyalım tarzı içerik eklediklerini görmedim. haftalık değerlendirmeleri incelerseniz kaç kaynaktan derlendiğini görebilirsiniz.
Levent pekcan'ın tozlu raflar bölümleri, hem eski hem de yeni teknolojiye olan hakimiyeti oldukça güzel işler ortaya çıkartıyor.
arada birçok konuda merak edilen başlıklar için işi bilen konuklar davet ediliyor. katlanır bisiklet bölümleri,ürün getirmek için gümrük mevzuatı vs.
videoları hem samimi hem kaliteli. hiçbir firmanın yancılığını da yapmıyorlar. nice 5 seneler diliyorum kendilerine.
böyle işler yapılacaksa teknoloji sitesi açılsın. yok ingilizce bildik sitelerden çeviri yapıp koyacaklarsa 2 satıri onu ben zaten kaynağından okuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha fazla açılmamaları. :(
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
teknoloji sitelerinden beklentim ciddi ciddi daha fazla açılmamaları ortamı çöpe çevirmemeleri
Waftel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özgünluk herseyden önce özgünlük önemli piyasadaki teknoloji sitelerinin çoğu kopyala yapıştır olduğu icin sadece başlığı düzenleyip yayinlayan siteler bile var.Bana göre önce özgün olmali ikinci bi etmen ise sitenjn genis bir yelpazeye sahip olmasi tek biseye takili kalmamali çeşit olmali anketler incelemeler vs şuanlik bunlar var düşünülurse daha cok sey cikar diye düşünüyorum