BCanKARA adlı üyeden alıntı

Bir de harem bir kategori olacak konu değil. Harem varsa enderun da olmalı. Bunun yerine Osmanlıda Saray Eğitimi gibi bir bölüm açılabilir. Trangormad

Ek Olarak: Tabiki haremle ilgili resim bulamazsınız çünkü yok. Haremle ilgili bahsettiğim hatırattan bir kaç resim fakat telif sıkıntısı olur diye yazıları yayınlayamıyorum. Bir de bu Osmanlının son zamanları yani en çok batılılaşmanın gerçekleştiği zamanlar.

Harem bir okuldur. Ülkenin en vasıflı bayan okulu. Enderunun erkek okulu olduğu gibi. Padişah anneleri de padişahlara eşlerini bu okuldan seçerlerdi. Ya nereden seçeceklerdi?

Şimdi sen gel bunların çırılçıplak bir arada oynayıp dans ettiklerini düşün. :) Düşünebiliyorsan, mantıklı geliyorsa eğer yapacak bir şey yok.

hocam biliyorum bunları fakat sizin neden bu kadar kızdığınızı anlayamadım elbette enderunda olacak ancak forumu daha dün açtım sizlerin sayesinde dahada iyileşecektir. sizden görüşlerinizi forumuma üye iken inceleyip bildirmenizi isteyebilir miyim? görüşleriniz tümüne saygım var ve değer veriyorum. Sizin de benden olduğunuzu düşünüyorum hocam. saygılar...

örnek harem uygunmudur?