OzanP adlı üyeden alıntı

Konu çok eski bir konu hocam. Site 2 yıllık artık :) Hitler de muhtemelen o seviyede değil :) Sadece altersözlük konusunu güncellemek için yazdım ben.


Sözlük şu anda iyi konumda, seo çalışması içerisine giriyoruz. günlük hitleri çok büyük değişiklik içermiyor. ancak indexlenme sıkıntıları mevcut. En iyi zamanlarında bir içerik 10 dk içerisinde index'lenirken şu anda 1 saat içerisinde bile index almıyor. Google bizi az ziyaret ediyor artık. Biz de sorunu çözmek için "ping" atma sistemine geçiyoruz, içerik yazıldığında servislere ping göndereceğiz. Bu durumun indexlenme hızını artıracağını düşünüyorum. Şimdilik aylık 500 manuel olarak indexleme yolunu uyguluyorum (google gibi getir)

Bunun da yanında hiçbir sözlük sisteminde olmayan bir özellik gelecek. Her şey hit değil elbette, çok değerli yazarlarımız var, asıl kazanç bu. Ancak insanların yazdıkları yazıların daha geniş kesimlere hitab etmesini istemesi de çok normal. Bu yüzden daha iyi SEO şart. Bakalım bu konuda kapsamlı bir çalışmaya giriyoruz, sonuçlar 3 ay içerisinde daha net görülür. Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.