-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ntka adlı üyeden alıntı
İyi güzelde diyelim adam
merhaba arkadaşlar yazdı bunu neden parçalıyorsunki like'de merhaba veya selam ile başlayan kelimelere karşılık sende
merhaba dostum bu gün nasılsın yazdırıcaksın.
php yetiyor gibide yinede karışık iş açıkcası kafamı yoramam bu işlere yeterince dolu :) Sana projende bol şans umarım yaparsın.
Azimle S.c.n taşı delermiş azmin varsa yaparsın.
Teşekkür ederim yorumunuz için, araştırıyorum baktım olmadı başka bir projeye geçeceğim.
Saygılarımla.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Belirli kelimeler için şu yol izlenilebilir;
answer tablosunu oluşturursunuz
sütun olarak question reply olarak 2 sütun kullanırsınız.
kullanıcının değerini aldıkdan sonra question sütununda sorgular reply sütunünu ekrana yazdırırsınız. keza passolig'in sitesi şuanda aynı işlemi yapıyor. girilen değer answer tablosunda bulunamazsa Şunu sorgulayın : deyip question sütununda girilmiş değerleri veriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Websiteler adlı üyeden alıntı
Belirli kelimeler için şu yol izlenilebilir;
answer tablosunu oluşturursunuz
sütun olarak question reply olarak 2 sütun kullanırsınız.
kullanıcının değerini aldıkdan sonra question sütununda sorgular reply sütunünu ekrana yazdırırsınız. keza passolig'in sitesi şuanda aynı işlemi yapıyor. girilen değer answer tablosunda bulunamazsa Şunu sorgulayın : deyip question sütununda girilmiş değerleri veriyor.
Evet çok güzel bir yöntem olabilir fakat PHP bilgim sınırlanıyor bu durumda tamamlayamıyorum :( ..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ilk mesajım tartışmak için ya da hevesinizi kırmak için değildi.
daha detaylı cevap verecek olursak, bu yapay zeka işi en baba şirketlerin bile henüz üstesinden gelemediği bir iş. üstelik sadece php dili ile yapılabilecek bir iş de değil.
sizin php ile yapacağınız otomatik cevap verme işi bir kaç kelimeye göre cevaplar getiren bir dizi koşullu yönlendirmeden ibaret olur. bu yapılan iş yapay zeka değil, çok değişkenli bir if else (yada switch) işlemi olur.
hevesinizi ve birşeyler geliştirme arzunuzu çok iyi anlıyorum. ama bu enerjinizi daha makul bir alanda değerlendirmenizi tavsiye ederim.
ClkOfis
http://www.clkofis.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım ve Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
aynen yazılan yazıyı like ile tara buna uygun cevapları listele sonra cevaplar arasına mantık algoritması ile en mantıklısnı yazdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
like taraması ile yanlış sonuçlar alınabilir, değere değer daha mantıklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kendinize güzel bir vt yapısı oluşturun, yaptığınız program ile konuşmaya başlayın zamanla Merhaba kelimesinin geçtiği her yerde Merhaba dostum gibi kelimeler getirirsiniz annen baban nasıl diye bir soru geldiğinde iyiler çok şükür gibi hazır cevapları ekrana bastırabilirsin. Tabi burda önemli olan vt zamanla azmedersen oda gelişir yapmak istediğin bir içerik sitesi oluyor fazla bir algoritmaya ilk aşamalarda gerek yok sana şuan gereken sadece veri :) Başarılar :)
Develops everything always..
Samurai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Php Yazılımcısı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Şu şekilde bir yol izleyebilirsin.
Zaten kelimeleri VT kaydediyorsun. Mesela kullanıcı merhaba yazdığında ajax ile post ettir if ile de karşılaştır eğer vt de öyle bir kelime varsa karşılığını yazsın.