MehmetAk12 bu çok normal bir durum sitenizin yaşı 6 aydan düşük ise bu tarz dalgalanmalar olacaktır fakat belirli bir zamandan sonra herşey rayına oturacaktır. Bu seferde sıralamada hep kalır dersiniz bu hiç sıralama oynamıyor neden herşey sabır ve çalışma :)
Hocam site 1.5 yıllık, arkadasin site var 4 yıllık oda aynı ve güncel tutulan siteler bunlar ek olarak konuları ayda bir felanda güncelliyoruz, misal konu "retrica pro v12 full indir" bu uygulamanın haftada veya ayda bir yeni durumu çıkınca başlığı sadece "retrica pro v13 full indir" şeklinde konuyu da guncelliyoruz
Ek Olarak:
MehmetAk12 Bahsettiğiniz kategori zaten rekabeti yüksek bir alan. Ziyaretçinin sitede daha uzun kalması ve etkileşiminin artması için yapabileceğiniz şeyleri gözden geçirin. Blog sayfanız varsa olabilir, soru - cevap şeklinde bir bölüm olabilir. Yorum almaya yönelik içerik üretimi gibi şeyler olabilir.
Site 1,5 yıllık olmuşsa benzer alan adları alarak besleyebilirsiniz. O zaman içerikler de tekrardan yükselir.
Belirli aralıklarla tanıtım yazısı alın. Sadece ana sayfaya değil, alt sayfalara olacak şekilde.
Site 1,5 yıllık olmuşsa benzer alan adları alarak besleyebilirsiniz. O zaman içerikler de tekrardan yükselir.
Belirli aralıklarla tanıtım yazısı alın. Sadece ana sayfaya değil, alt sayfalara olacak şekilde.
Anladım hocam teşekkürler, Alt sayfalar dediğiniz kategoriler mi oluyor ?