İyi geceler,
Bir konu hakkında fikir almak istiyorum.Daha önce birkaç kez hakkımda suç duyurusu açıldığı için artık yoğurdu üfleyerek yiyorum.
Hobi olarak web yazılımı ile ilgileniyorum bu zamana kadar birçok fikirsel olarak projeler çıkardım.Çoğu yurtdışı ziyaretçi potansiyeli olan sitelerdi.Şuanda aklımda güzel bir proje var.Fakat marka pantent,kötüye kullanım gibi suç işlememek için fikir danışmak istiyorum.
Twitter api kullanarak bazı global olarak paylaşılmış twitlere ve bazı twitter kullanıcılarının twitlerini çekip sitemde paylaşmak istiyorum. Diyeceksiniz ki yav adamlar api sistemini zaten bunun için kurdu ne sorunu olacak.Fakat dediğim gibi büyüme potansiyeli o kadar yüksek sitelerim basit gerekçelerle twitter tarafından icann davaları ile elimden alındı.Bu seferki fikrim çok daha farklı ve profesyonel olarak yapacağım.Bundan dolayı hakkımızda,kullanıcı sözleşmesi ve gizlilik gibi konuları kuralına uygun yapmam gerek.
Api kullanımının yasal olduğuna dair ingilizce,Türkçe kaynak,döküman bilgiye nasıl ulaşabilirim?