-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi geceler,
Bir konu hakkında fikir almak istiyorum.Daha önce birkaç kez hakkımda suç duyurusu açıldığı için artık yoğurdu üfleyerek yiyorum.
Hobi olarak web yazılımı ile ilgileniyorum bu zamana kadar birçok fikirsel olarak projeler çıkardım.Çoğu yurtdışı ziyaretçi potansiyeli olan sitelerdi.Şuanda aklımda güzel bir proje var.Fakat marka pantent,kötüye kullanım gibi suç işlememek için fikir danışmak istiyorum.
Twitter api kullanarak bazı global olarak paylaşılmış twitlere ve bazı twitter kullanıcılarının twitlerini çekip sitemde paylaşmak istiyorum. Diyeceksiniz ki yav adamlar api sistemini zaten bunun için kurdu ne sorunu olacak.Fakat dediğim gibi büyüme potansiyeli o kadar yüksek sitelerim basit gerekçelerle twitter tarafından icann davaları ile elimden alındı.Bu seferki fikrim çok daha farklı ve profesyonel olarak yapacağım.Bundan dolayı hakkımızda,kullanıcı sözleşmesi ve gizlilik gibi konuları kuralına uygun yapmam gerek.
Api kullanımının yasal olduğuna dair ingilizce,Türkçe kaynak,döküman bilgiye nasıl ulaşabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
haberlerde twit okuyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben de twit okuyorum hocam :) soruyu tam anlamadınız galiba ya da ben anlayamadım sizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Jr Art Director
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Net olarak ne hakkında dava açılıyor? Yani bu adam bunu yapıyor bize zarar veriyor dedikleri şey ne?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Dava açılacak bir durum göremedim hocam.
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Telif hakkını ihlal edeceğinizden sorun yaşayabilirsiniz diye düşünmekteyim.
Ek Olarak: Twitter Inc., tamamen kendi inisiyatifinde olmak üzere, dilediği zaman, bu politikadaki izinleri kısmen veya tamamen değiştirme hakkını saklı tutar. Twitter adını ve ticari markalarını kullanma hakkındaki sorularınız için trademarks@twitter.com adresine e-posta gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web yazılım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaş kısaca başkasının twetlerini baska bir platformda yayımlıcam diyor.
konuyu takipdeyim aynı şekilde benimde aklımda çok büyük bir proje var ama, telif, yasal haklar vs. kafamı kurcalıyor.
ben biraz araştırmıştım. normal şartlarda tweti yazan kişi yazı sahibi olduğu için telif hakkı onun oluyor. Ama twetter da söyle bir uygulama başlattı; başkasının twitlerini api kullanmadan olduğu gibi çekip paylaşanlar için önlem aldı. yayımlanan sayfada twit gözükmüyordu. Fakat bu işi api ile yapanlarada aynı önem geçerlimi bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
sitenizde twitter tarafından çekildiğini gösterirseniz hiçbir sorun teşkil etmez.
iç mimarlık