aaksu adlı üyeden alıntı
10minutesmail isimli ünlü bir site mevcut arkadaşlar bu konuda. herhangi bir mail gönderimi yapılamıyor. örnek veriyorum rastgele bir yere üye olacaksınız ve mail onayı isteniyor. burdan bir mail adresi edinip oraya giriyorsunuz. onay kodu site üzerinden geliyor. işleminizi halledip mail adresiyle işinizi bitiriyorsunuz. sadece mail alımı yapabildiğiniz bir sistemde herhangi bir risk yok.
script hazır bir script ise edinme şansım var mı? kendiniz yazdıysanız gayet başarılı buldum. sadece yorum kısmı sanki mail gönderebiliyormuşuz hissi yaratmış. anasayfada sadece mail ekranı bulunup yorumlar için ayrı bir sayfa oluşturursanız daha mantıklı olur bence. başarılar diliyorum tekrardan.
aaksu Öncelikle yorumun için teşekkür ettim şunları eklemek isterim 10minutesmail gibi birçok website var ve bunlar artık miladını doldurmuş
tasarımları 90'lardan kalma siteler açıkçası sadece yaşına hürmeten iyi denilebilir şuan. Ve bu siteler artık email için kullandıkları domainleri okadar uzun süredir kullanıyorlarki artık spama düşmüş yani sağlam bir siteye o mail adresiyle üye olmak imkansız artık
disposable email block sistemleri var bunun için kullanılan api sistemleri var. Yani çoğu bilinen geçici email servislerinin email domainleri çoğu
spama düşmüş üye olunamaz durumda bkz:
githubdan örnek Ben şahsen
ayda bir domainleri değişiyorum ve indirimleri yakaladıkça
.com domainleride eklemeye gayret edicem..
Hazır script var ben birtanesini biliyorum. Konudada belirttiğim gibi algoritma kısmı bana ait, tabikide komple ben yazmadım githubdan
imap için kütüphane bulup bunu geliştirerek yazdım tasarım da bana ait yorum kısmı için söyledilerini dikkate alacağım.
İçerik yönetimi kısmı için
anchor cms kullandım temayı ona yazıp sistemi ona entegre ettim.
Ek Olarak:
Baktım fakat pek birşey anlamadım :) çözmek zor fakat o domain nedir ya öyle :D
Ek Olarak:
Heuristic yorumun için teşekkürler ileride seo için görüşebiliriz tanıtım yazısı iyi olur..