Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar, psikolojik tedavi gördüğümü bilen biliyor. Son 2 gündür arkadaş çevresinde sıkıntı yaşadım yaşamadan öncede aynıydım gerçide hiçbirşey hissetmiyorum. Niye yaşıyorum? birsürü şey söylüyorum sonra kalkıp düşününce saçma geliyor. Kendime zarar vermek vs vs
Sizce sebebi nedir bunların ne yapmak gereklidir? Cipralex 10 mg kullanıyordum doktor kesti ilacı. Dua vs diyecek arkadaşlar vardır elbet ama işte onun haricinde belki vardır başka birşeyler.
Teşekkürler, iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kendine var olma sebebi bulman gerekiyor.
Ben mesela kendimi geliştirip Amerika da Uçak Teknisyeni olarak çalışmak ve Ford Mustang binmek istiyorum. Bunu yapa bilmek içinde yaşamam ve kendimi geliştirmem gerekiyor. Onları gerçekleştirince gerisine ozaman karak vereceğim.
Sende şunu yapmak bunu yapmak istiyorum diye kendine hedefler koy. Umarım her şey yoluna girer.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
2 ay sonra bu konuyu görürsen ne kadar saçma şeyler yazmışım diye şaşırırsın
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Günlük yazarak kendi kendini rahatlatabilirsin ve geriye dönük yazdıklarına bakarak ne kadar olumsuz düşünmüşüm diyerek, gelişmeni kendin takip edebilirsin. Aynı zamanda yazmak bir çeşit deşarz şeklidir. Yazmak beyin masturubasyonudur her gün mutlak bir şeyler yaz.
İddaa oynamakta kafanı meşgul eder, beynin sürekli endorfin ve serotonin üreterek kafandaki düşünceden sıyrılmayı sağlayabilirsin. Maçları takip edip onların tutup tutmadığı kontrol edersin, tutarsa para ile ne yaparım diye hayal kurabilirsin, 5 kupon oynasan en azından 1'i tutacaktır, aynı zamanda sana kaybetmeyi de öğretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
aynı benim gibisin hee, benim günüm günümü tutmaz. Eve gitmek isterim, giderim canım sıkılır hoop bidaha dışarı çıkarım. Bunalıma girer bir sigara yakarım. Sonra bir daha bir daha.. Kantıra girerim adam vurur sigara yakarım. Mutfağa gider elim boş gelirim. Dışarı çıkarım çay içerim.
Hiç biri mi kesmedi. Alırım arabayı çıkarım dışarı sahile, açarım müziğimi yavaş yavaş tur atar gelirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kazan geçirdim geçirdikten sonra senin gibi düşünüyordum bazen kendimi tam kaybediyordum bir yerden uyanır gibi neredeyimla diyordum sonra doktora gittim test yaptılar ve test sonucuna baktılar adam dedi bir şeyin yok. Ama gerçekte yaşadım böyle daha sonra ses duyunca bir süre sonra o ses sanki beynimde çıkıyordu ve şimdi bu konuyu görünce dedim ki o sesler nerede demekki iğleşmişim beynin seninle oyun oynuyor beynine kanma buradayım de bir şeylerle uğraş bir süre sonra bakacaksın ki bir şeyin yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seninle aynı durumda olduğum zamanlar benimde lise zamanlarımda oldu. Benim hiç arkadaşım yoktu okulda ders boş olduğunda tek başıma kalıyordum bazen. Okulun en üst katına çıkıp yere çöküp oturduğum zamanlar oluyordu, bomb*k düşüncelerim oluyordu ama kendime hakim olmayı herzaman bildim ve biliyorum. Şuanda da ufacık bir arkadaş çevrem oldu ve insanlarla hafiften ilişkiler kurmayı öğreniyorum. Konuşmak istersen özelden yaz Whatsapp dan yazışırız arada...
Google Play Store Uygulama İndirme, Yorum, 5 Yıldız Hizmeti
https://bit.ly/2w3lJ0g