-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Arkadaşlar eğitim sitesi açacağım yakında, bir eğitim sitesinden beklentileriniz nelerdir?
(üniversite ve lise ile alakalı olacak )
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
emregurcan ben açtım mesela, hedef kitle liseliler ve üniversiteliler. 3-4 aydır boş boş duruyor tanıtamadığım için, en son el ilanı bastırdım dağıtıyorum ama oda nafile, çünkü bizim buranın liselileri atarlı, laf ediyorlar.
4 kişi bu mesajı beğendi.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğitim sitesinde de kategori önemli haber mi online test mi döküman mı eğlence mi forum mu ne olacağı önemli ve sende ona göre yoğunlaşacaksın.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Creative Content Agency
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Bu konuda pek çok alternatif oluşturulabilir. Benim bir eğitim sitesinden beklentim, eğitim konusunda FAYDA SAĞLAYAN ve bunu yaparken, gündemi de yakalayan sitelerden yana. Bir öğrenci için eğitim ise bu, okuduğu alandan tutun da, reel yaşamındaki hareketlerine, kendini geliştirebileceği bilgilerden, alternatiflerden, etkinliklere, fikir fırtınalarından, güncel duyurulara kadar öğrencileri ilgilendiren pek çok şey olabilir. Bu konuda en son, üniversite öğrencilerine yönelik bir projede çalıştım. Oldukça büyük kitlelere ulaşıyorduk mesela.
1- Amaç
2- Yöntem
3- İsim
Bunları projenizin merkezine koyarsanız, emin olun daha rahat ilerleyeceksiniz. Öğrenciler ile ilgili olsun, her şey olsun mantığından ziyade, öğrencilerin her yerde öğrenemeyecekleri şeyler olabilir. İnternet bu konuda bilgi çöplüğü haline dönmüş. Bu algıdan kurtaran, geniş misyonlu bir proje, yürür de yürür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tavsiyem lise değilde diğer alana yönelmeniz. Neden derseniz şuan EBA adında devletin kendi kurduğu bir sistem var ve lise ortaokul ve ilk okul kademeleri ile ilgili tüm içerikler orada bulunuyor. Öğretmenler ve öğrenciler oraya yönlendiriliyor. belki şuanda değil ama ileride en büyük eğitim kaynağı ve ağı olacaktır. Benimde kendi alanımla ilgili bir sitem var ancak ben yönlendirmeler ile ilerletiyorum.