Merhaba değerli abilerim,kardeşlerim içimdeki 2 olağan şeyi dile getirmek istiyorum.

1.Ne istediğini bilmeyen müşteriler
2.Ölücüler -> Piyasayı katledenler

1.Bilindiği üzere kendi çapımızda wordpress işleri yapıyorum maddi gelir sağlıyorum.Bir müşteri geliyor yazdığı bu "bileşenler düzenlenecek" fiyat istiyor uygun fiyatı veriyoruz bu sefer dediği olay tema kurulumuna gidiyor :) farklı fiyat verincede çelişkide kalıyorlarmış bir çok müşterim bu sorunla geliyor yani artık bıktım. Ne istediğini bilmiyor yardımcı oluyorum anlatıyorum bu seferde hocam biliyoruz diyorlar garipler çözemedim :)

2.Ölücüler

Bildiğiniz üzere şu bahsettiğiniz serbest piyasa yokmu aslında hiç umrumda değil yani bana dokunmuyor zaten sürekli müşterim var fakat farkındaysanız wmaracı yol geçen hanı gibi oldu giren çıkan belli değil ***'da böyle bir sorun yok gayet işi,piyasayı bilen insanlar dolu. Wmaracına gelin bir bakın piyasa ederi 100 TL domaini adam 25 TL almaya çalışıyor 10 TL Seo paketi satıyor ya artık ağlancak halimize gülüyoruz bunu forum yönetimi çözer yada biz kendi aramızda çözeriz bilemiyorum ama en sonunda *** gibi üyelik alımlarını kapatıp davetiye sistemine geçmek fazlasıyla mantıklı geliyor.

Düşüncelerim bunlar yanlış düşündüğüm noktalarda yazarsanız sevinirim. Herkese iyi forumlar , bol kazançlar dilerim.