Zaten doktorlar verirken 2 haftadan fazla kullanmayın diyor hocam ; bağımlılık yaptığı için. Sizin 1,5 yıl olmuş bence buraya yazmaktan daha öte bir şeyler yapmanız gerekiyor.
Doktora gittim başka bir ilaç verdi ama etki etmiyor hocam ne yaptıysam açılmıyor..
1 yıldır burun spreyi bağımlılığım vardı grib olmadığım taktirde bile tıkanırdı mecbur kullanırdım bir gün evde sprey bitti gidip yenisini almaya üşendim zaten gece geç saatti almadım öyle böyle uyumaya çalıştım ertesi günde almadım sonraki günlerde hiç almadım öyle öyle bıraktım
şimdi grip oldum uyuyamıyorum bu yazıyı yazarken bile sol burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum birazdan eczaneye gidip burun spreyi alıcam :)
@glofrum
şimdi grip oldum uyuyamıyorum bu yazıyı yazarken bile sol burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum birazdan eczaneye gidip burun spreyi alıcam :)
@glofrum
Hocam valla gece uyutmuyor sürekli uyanıyorum ağzım kapandığı an fırlıyorum yataktan ölecek gibi kalbim çarpıyor...
Bahsettiğiniz sprey Otrivin ise doktor gözetiminde bırakmaya çalışın zira kokain bağımlılığından daha tehlikeli bir bağımlılıktır.
İliadin hocam otrivine den farklı değil. Bırakmaya çalışıyorum ama baş ağrısı, uyku bozukluğu, kalp ritminde bozukluk vs. yapıyor. Dersler de var bırakamıyorum..