zor ama yatırım, emek, sabır ve iyi reklam olursa neden olmasın ;)
Emek ve sabır yeterince var, yatırım ve reklam için sıra gelecektir :)
Olur.
Bünyenize başlangıç için ücretli bile olsa tema üreticisi bulabilirseniz birde DESTEK kısmını güzel yaparsanız olur. Themeforestte birçok kişi aldığı temanın kurulumunu yaparken zorluk yaşıyor ve ücretli destek alıyor siz bunu aşarsanız neden olmasın
Bünyenize başlangıç için ücretli bile olsa tema üreticisi bulabilirseniz birde DESTEK kısmını güzel yaparsanız olur. Themeforestte birçok kişi aldığı temanın kurulumunu yaparken zorluk yaşıyor ve ücretli destek alıyor siz bunu aşarsanız neden olmasın
Telif hakkı sebebi ile tüm temalarımızı kendimiz yapıyoruz ( yapıyoruz derken şuan tek başıma herşeye yetişiyorum ) , destek bölümünü nasıl güzel yapa biliriz sizce ? Zaten destek için online iletişim bölümünü ekledim, oradan her bir müşteri anlık ve ücretsiz destek ala biliyor :)
Total sermayeniz önemli ? Kaç yıl cebinizden yiyebilirsiniz ?
Daha 1-2 sene hatta ilgi artar ise daha uzun seneler devam ederim, benim için önemli olan bir siteye girince "Code Cloude teması kullanmış" sözlerini duymak :)
Öncelikle azim derim. Kararlıysanız önünüzde tek engel var. O da para. Kimse atıp tutmasın para her şey değil v.s diye. Eğer ki böyle büyük bir hedefiniz varsa yeterli maddi durumunuzun olması gerek. Ondan sonrası doğru reklama kalmış demektir.
Azim var hocam hemde çok, zaten azim olmasa idi 7-8 aydır bu proje üzerinde çalışarak TEK BAŞIMA geliştirmezdim, şuan için ekip bile yok ama yaptıklarımın hepsi 0 dan yapılma, İnşallah böyle devam ederim ve kısa sürede ekip kurulur :)
Bu fikri daha önce başkasındanda duymuştum ama öyle duyduğumla kalmıştım ,önemli hayata geçirmek ,kardeşim sovetski seni tebrik ederim inşaAllah başarılı olursun bize düşen neyse bizde elimizden geleni yaparız inşaAllah kardeşimiz için.
(Gökkuşağı teması güzelmiş ama bende mi yavaş acaba ?birde her konunun altında sosyal medya beğen paylaş butonları olsa daha iyi olurdu,son olarak başarılar kardeşim.)
(Gökkuşağı teması güzelmiş ama bende mi yavaş acaba ?birde her konunun altında sosyal medya beğen paylaş butonları olsa daha iyi olurdu,son olarak başarılar kardeşim.)
Çok teşekkür ederim, bende duymuştum ama ben çoktaaan hayata geçirdim bile :) Hatta 8 aya yakındır tek başıma devam ediyorum :) Yavaş açılmasının sebebi internetiniz ve eklediğim resimlerin boyutu ola bilir, konulara resim eklerken hep HD resimler ekledim ilk açılışta uzun süre bilir :) İnşallah dediklerinizi ekleyeceğim ilerideki güncellemelerde, şuan ki sürüme yeterince kullanıcı çektikten sonra herşey yavaş yavaş eklenecektir. Yorumunuz için bir daha teşekkürler :)