lostyazilim

Sizce türkiyenin themeforest sitesi olabilir miyiz ?

33 Mesajlar 4.018 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle onu söyleyeyim konuyu buraya açarak reklam yapmak ve s. hiçbir amacım yok allaha şükür reklam için bütçe ve s. var sadece sizin değerli yorumlarınız çok lazım.

Herkes biliyordur themeforest sitesini, ama yabancıların bir sitesi yani ingilizce bilmek gerekir + ek destek için artı para ödemek ve s.

"Sadece türkiye için demekle olmaz bu iş" söyleyenlere hak veriyorum, işte bu yüzden kendi sitemi kendim yazdım. codecloude.com

Alan adının ingilizce olması sadece çok uzun sene önce bir arkadaşla bu isim altında freelance olarak çalışmamızdır.

Neyse gelelim konuya, kim istemez ki türkçe destekli, türk yapımı temalar kullanmasın ? Buna engel ne ola bilir ki ? Zaten siteyi kurmadan önce burada ki arkadaşlara sormuştum sağolsunlar destek verdiler devam ettim kendi yazılımımı yazdım "Gidip 5 dolara script alıp kurmuşsun ayıp" demesinler diye. Sadece wordpress temalarını demo olarak göstermek için subdomain e worpdress kurdum, e yani wordpress temalarını demo olarak anca o sistemi kullanarak göstere bilirim , wordpress i yeniden yazmanın anlamı yok ki :)

Bir süre önce 2 tema yaptım, sadece html ve css idi sonra onlardan bir tanesini wordpress için uyarladım, uyarladım ama tema da çok eksiklikler vardı bende güncellemek için 1 hafta önce ellerimi sıvadım ve en büyün güncellemeyi yaptım temada. Temanın adı "Gökkuşağı" sitemizden baka bilirsiniz. Demo adresi : demo.codecloude.com/gokkusagi

Üstelik yeni özellikler ile tüm kurduğunuz temalara yönetim panelinden eğer kullandığınız sürüm eski ise bildirim gelecektir ve tek tıkla güncelleyeceksiniz.

Şimdi bütün bunları yazmamın sebebi boşuna laf yapmak veya reklam ve s. değil, sizin yorumlarınız gerekli.

Sistem de hangi özellikler eksik ? Ne olmalı ? Nasıl markalaşacağız ? Türkiyenin themeforest sitesi olacak kadar ilerleye biliyormuyuz ?
dtmuratcan AzX66 TekilCPM

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
zor ama yatırım, emek, sabır ve iyi reklam olursa neden olmasın ;)

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)
Olur.
Bünyenize başlangıç için ücretli bile olsa tema üreticisi bulabilirseniz birde DESTEK kısmını güzel yaparsanız olur. Themeforestte birçok kişi aldığı temanın kurulumunu yaparken zorluk yaşıyor ve ücretli destek alıyor siz bunu aşarsanız neden olmasın

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)
Total sermayeniz önemli ? Kaç yıl cebinizden yiyebilirsiniz ?

wmaraci
wmaraci

Marjinalbeyin Marjinalbeyin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 18 / 31
  • Ticaret 7, (%100)
Öncelikle azim derim. Kararlıysanız önünüzde tek engel var. O da para. Kimse atıp tutmasın para her şey değil v.s diye. Eğer ki böyle büyük bir hedefiniz varsa yeterli maddi durumunuzun olması gerek. Ondan sonrası doğru reklama kalmış demektir.

Freelance Web & Mobile Developer

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Bu fikri daha önce başkasındanda duymuştum ama öyle duyduğumla kalmıştım ,önemli hayata geçirmek ,kardeşim sovetski seni tebrik ederim inşaAllah başarılı olursun bize düşen neyse bizde elimizden geleni yaparız inşaAllah kardeşimiz için.
(Gökkuşağı teması güzelmiş ama bende mi yavaş acaba ?birde her konunun altında sosyal medya beğen paylaş butonları olsa daha iyi olurdu,son olarak başarılar kardeşim.)

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

zor ama yatırım, emek, sabır ve iyi reklam olursa neden olmasın ;)

Emek ve sabır yeterince var, yatırım ve reklam için sıra gelecektir :)

fruzgar adlı üyeden alıntı

Olur.
Bünyenize başlangıç için ücretli bile olsa tema üreticisi bulabilirseniz birde DESTEK kısmını güzel yaparsanız olur. Themeforestte birçok kişi aldığı temanın kurulumunu yaparken zorluk yaşıyor ve ücretli destek alıyor siz bunu aşarsanız neden olmasın

Telif hakkı sebebi ile tüm temalarımızı kendimiz yapıyoruz ( yapıyoruz derken şuan tek başıma herşeye yetişiyorum ) , destek bölümünü nasıl güzel yapa biliriz sizce ? Zaten destek için online iletişim bölümünü ekledim, oradan her bir müşteri anlık ve ücretsiz destek ala biliyor :)

Asutay adlı üyeden alıntı

Total sermayeniz önemli ? Kaç yıl cebinizden yiyebilirsiniz ?

Daha 1-2 sene hatta ilgi artar ise daha uzun seneler devam ederim, benim için önemli olan bir siteye girince "Code Cloude teması kullanmış" sözlerini duymak :)

Marjinalbeyin adlı üyeden alıntı

Öncelikle azim derim. Kararlıysanız önünüzde tek engel var. O da para. Kimse atıp tutmasın para her şey değil v.s diye. Eğer ki böyle büyük bir hedefiniz varsa yeterli maddi durumunuzun olması gerek. Ondan sonrası doğru reklama kalmış demektir.

Azim var hocam hemde çok, zaten azim olmasa idi 7-8 aydır bu proje üzerinde çalışarak TEK BAŞIMA geliştirmezdim, şuan için ekip bile yok ama yaptıklarımın hepsi 0 dan yapılma, İnşallah böyle devam ederim ve kısa sürede ekip kurulur :)

Fatma adlı üyeden alıntı

Bu fikri daha önce başkasındanda duymuştum ama öyle duyduğumla kalmıştım ,önemli hayata geçirmek ,kardeşim sovetski seni tebrik ederim inşaAllah başarılı olursun bize düşen neyse bizde elimizden geleni yaparız inşaAllah kardeşimiz için.
(Gökkuşağı teması güzelmiş ama bende mi yavaş acaba ?birde her konunun altında sosyal medya beğen paylaş butonları olsa daha iyi olurdu,son olarak başarılar kardeşim.)

Çok teşekkür ederim, bende duymuştum ama ben çoktaaan hayata geçirdim bile :) Hatta 8 aya yakındır tek başıma devam ediyorum :) Yavaş açılmasının sebebi internetiniz ve eklediğim resimlerin boyutu ola bilir, konulara resim eklerken hep HD resimler ekledim ilk açılışta uzun süre bilir :) İnşallah dediklerinizi ekleyeceğim ilerideki güncellemelerde, şuan ki sürüme yeterince kullanıcı çektikten sonra herşey yavaş yavaş eklenecektir. Yorumunuz için bir daha teşekkürler :)
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
sovetski benim netim yavaşlamış diğer şuan bütün sayfalar yavaşladı meğer çocuklar oyun indire indire akk ye takılmışız :)

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

sovetski benim netim yavaşlamış diğer şuan bütün sayfalar yavaşladı meğer çocuklar oyun indire indire akk ye takılmışız :)

Oh şuan içim rahatladı biran korkmuştum sayfayı 5 kere yeniledim geç açılıyor mu diye :) Ben yine de resimleri optimize etsem iyi olur gibi :)
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
pagespeed optımızasyonunu yapabılırım ucretı mukabılınde :D
Şaka bır yana Yayın Hayatınızda başarılar dılerım

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al