-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Domain satalım diyoruz reg fiyatını bulmuyor
Domain Yanında reseller hediye ediyoruz yine tık yok
Acaba halimiz nicedir??
1 kişi bu mesajı beğendi.
EnesAy
Web Güvenlik Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
domaın yuzunden olabılırmı domaınlerın coğu kalıtesız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Amelos
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ee dolu uzantı çıktı. Domainler eskisi kadar rağbet görmüyor. Ayrıca gelecek web'de değil, mobilde ve mobil uygulamalarda. Bu yöne eğilmenizde fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam domainlere eskisi kadar ilgi yok daha doğrusu ilgi çok azaldı :) bakın bende webtekno-xyz uzantılı domain var ama beş para etmiyor :D
ytre10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
CTO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
iyide jenerik domainlerde değerini etmiyor. alan satmıyor, neden satsın ki alış fiyatı 100 tl satarken 120 tl ye zor satabiliyor o da şansı varsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Ben domain yatırımına adım attım.2000 tl ye yakın harcama yaptım şimdi domainlerin gittiği fiyatlar websitesiyle beraber 50 tl :D
Çok büyük şaka gibi geliyor.Domainlerde çok kaliteli keyword ve jenerik ancak şu webmaster forumunda bir logoyu 5 tl ye bir botu 5 tl ye satanlar olduğu sürece millet mezarcılık ünvanını her zaman taşır.Resmen aldığımız domainin reg parasından 3-5 lira kar edemiyoruz.
Yukarıdaki düşüncelere sahiptim 5-10 domain ayırdım onları yanımda taşıyorum.Kısacası bu işleri bıraktım kafam rahatladı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Kişiye özel sormuyorum bunu ve ne kurum nede kişi hedef alarak konuşmuyorum. Forumda adını ilk defa duyduğum güven vermeyen kayıt firmalarından kayıt altına alınan saçma sapan rakamlarla ticaret yapmak isterlerse bu son bulur.
En kısası bugün bir alanadı satış konusu gördüm 2008 kayıtlı 6.5 yıllık bir domain içeriği yok 3 yada 5 içerik bana 350₺ dedi siz olsaydınız alır mıydınız ?
Şahsım adıma söylüyorum; Son zamanlarda ki karışık bir hal aldı ticaret Tanıtım yazısı satışları azaldı, Site satışları azaldı, geçen aylarda 5k online görürdüm Wm aracın da şimdilerde 3k bunun sorumlusu da bizleriz. Hangimiz geleceğimiz için ve ticaretimiz için Wm aracı forumuna destek verdik ? Ticaretin süreklilik kazanması için yoğunluk olması gerekir. Ayrıca Piyasayı da öldürdüler. 1₺ domain ve reseller eee 1₺ oldu bir web site :)
Sonra Tanıtım yazısı satsın 3₺ ye alın size ticaret :) Tek bir yorum görmek istiyorum
isousluer Bundan 1 yıl önce ile şimdiki zaman arasında ki ticaret olayına nasıl bakıyorsun ? :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hem Normal Hayatta Hemde İnternette Piyasa Bitik :( Profilimden Bakabilirsiniz Siteyi Zararına Satmama Rağmen Bir Türlü Satamadım...