lostyazilim

forumda hiç mi dmoz editörü yok

74 Mesajlar 8.819 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)

isaistanbul adlı üyeden alıntı

paşam kategori olarak hangi bölümde olduğunu yazsan daha iyi olur sanırım ayrıca bayagı gerginsin arkadaşlar bir dmoz editörü görmüşler illaki soru sorup öğrenmek isteyecekler ...sen biraz daha sakin olsan hem kimseyi üzmesen hem kendini asutay kardeşim saygılarla

Aslanım desem hoşuna gidermi ? Gitmez sanırım o yüzden bana paşam deme lütfen dost.

Bana gelen mesajları görsen parmaklarını yersin sinirden.

Adama yazmış kayıt yapıyormusun demiş.Cevap olarak yapmıyorum sadece yol gösteriyorum demişim.

Bana verdiği cevap şu ; sıkıntı etme şikayet etme ne kadar para istersen veririm.

Gel çıldırma.

Kategorim bölgeler bölümünde o yüzden buradaki bir çok siteyi eklemek istesemde ekleyemem.

Ama yardımcı olur yol gösteririm.MAİL ATARAK BANA ULAŞABİLİRLER BURADAN KİMSEYE YARDIM ETMEM EDEMEM ETMEYECEĞİM.

wmaraci
reklam

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

aynen belirttiğiniz kategoriye başvuru yaptım hatta kaç sefer kontrol ettim fakat olmadı

Eksik bilgi veriyorsun. Son kez soruyorum: Ne zaman başvuru yaptın?

2010 yılına kadar sayfalarca kayıt inceledim. Sitenle ilgili herhangi bir kayıt yok o kategoride.

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
erkolay hocam tam hatırlamıyorum en son 1-2 içinde bir kez yapmıştım hatta başvuru yaptığım mail adresinide pm atarım. Birde benim dogum günüm olan tam hatılrıyorum 1 aralıkta yapmıştım ondan öncede 2 sefer yaptım fakat tam olarak hatırlamıyorum

isaistanbul isaistanbul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek laleli dış ticaret mağazalar müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

Asutay adlı üyeden alıntı

Aslanım desem hoşuna gidermi ? Gitmez sanırım o yüzden bana paşam deme lütfen dost.

Bana gelen mesajları görsen parmaklarını yersin sinirden.

Adama yazmış kayıt yapıyormusun demiş.Cevap olarak yapmıyorum sadece yol gösteriyorum demişim.

Bana verdiği cevap şu ; sıkıntı etme şikayet etme ne kadar para istersen veririm.

Gel çıldırma.

Kategorim bölgeler bölümünde o yüzden buradaki bir çok siteyi eklemek istesemde ekleyemem.

Ama yardımcı olur yol gösteririm.MAİL ATARAK BANA ULAŞABİLİRLER BURADAN KİMSEYE YARDIM ETMEM EDEMEM ETMEYECEĞİM.

PASAM derken kötü niyetim yoktu üstadım sadece durumunu gördüm sayfana gittim yazılanları okudum acıkcası seni anladım ve o yüzden bu yazıyı yazdım :) sana hak verdiğim için paşam yazdım pasa iyi anlamda kullanılan bir kelimedir...neyse üstadım sen yine buradaki arkadaşlarıda anlamaya calış cünkü herkes sitesini kaydettirmeye çalışıyor mevzuu bu arkadaslarda senı anlasın en az 100 mesaj gelıyordur en az diyorum :) saygılar üstadım kusura bakma lütfen
Asutay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Asutay Asutay Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 39 / 51
  • Ticaret 3, (%100)
isaistanbul eyw dost ;)
isaistanbul

kişi bu mesajı beğendi.

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)

tecnomedya adlı üyeden alıntı

erkolay hocam tam hatırlamıyorum en son 1-2 içinde bir kez yapmıştım hatta başvuru yaptığım mail adresinide pm atarım. Birde benim dogum günüm olan tam hatılrıyorum 1 aralıkta yapmıştım ondan öncede 2 sefer yaptım fakat tam olarak hatırlamıyorum

Kategorideki 24 sayfa işlem kayıtlarını taradım. Sitenle ilgili hiçbir işlem yok. Eğer doğru kategoriye başvuru yaptığından eminsen bir süre daha bekle. Bazen, uygun görülen ama içerik olarak fazla birikime sahip olmayan sitelerin seyrine bakılır. Öyle bir durum yaşıyor olabilirsin. Biraz daha sabret ve sitende özgün, güncel makaleler sunmaya devam et. Kategorinde ekli olan siteler gerekten çok köklü siteler. İşlem kayıtlarında o kategoriden silinen birkaç siteyi görmek durumun zorluğunun anlaşılmasına yardımcı olur sanırım: chip.com.tr, shiftdelete.net...

Başarılar dilerim.

Bu konuyla ilgili kimseye mail adresi vermen gerekmez... Mesajını siliyorum.

isaistanbul isaistanbul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek laleli dış ticaret mağazalar müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
eyw üstad allah yardımın olsun bende foruay diye bir kardesim le görüşüyorum sitem için bayan giyim bende acıkcaı 3 kere mesaj attım ve sonra beklemeye basladım allah yardımcı olan herkesten razı olsun amaclarımız sıtelerımızı ıyı yerlere getırıp helalınden para kazanmak GERISIDE HİKAYE hayırlı geceler hekese

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
erkolay teşekkürler hocam

zekican09 zekican09 Gelirli Siteler Alınır PM Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Z** C**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 4 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

erkolay adlı üyeden alıntı

@tecnomedya arkadaş, sitenin eklenebileceği kategori şu: http://www.dmoz.org/World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Web_Günlükleri/Teknoloji/

3 editör var ve en az 2 yıldır sık sık kontrol ediyor görünüyorlar kategoriyi.

Burada sitenle ilgili ne bir başvuru ne de bir işlem görünmüyor. Yanlış bölüme başvurursan onaylamazlar.

Net bilgi verin kontrol edelim dedim. Hangi tarihte hangi kategoriye başvuru yaptıysanız belirtin.

hocam benimkinide kontrol edebilirmisin sana zahmet
web günlükleri kategorisine eklemiştim, kullanıcı adımın altındaki site:
teknoloji sitesi

PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...

uysal027 uysal027 Developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek VBulletin İşleri
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 109 / 41
  • Ticaret 12, (%100)

Asutay adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar işin suyu çıktı saçma sapan pm atanlar var.

Kimseye yardımcı olmuyorum.Kimseye kayıt yapmıyorum.Adam akıllı site yapın kaliteli iş çıkarın gelin ekleyelim.

Ben sadece size yol gösteririm.Backlink teklif eden var. Banner reklamını eklerim diyen var. Ben para içn bu işi yapsam sizden alacaklarım bunlar olmaz.

KAYIT YAPMIYORUM.Kİ BENIM KATEGORİM HİÇ BİR SİTEYE UYGUN DEĞİL BURADA.

KİMSE MESAJ ATMASIN

LÜTFEN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN MESAJ ATMAYIN

Hocam İyi güzel diyorsunuzda sanırım Dmozda ya editor kalmamış yada işini yapan yok artık ben nezaman başvuru yaptığımı unuttum. İmzamdaki sitem için sanırsam 3. defa başvuru yaptım geri dönüş olmadı.

http://goo.gl/iMywUg
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al