-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vay vay vay, konuya bak, yorumların hiçbirini okumadım ama okusan kitap yazılır.
Nedir mevzu ? bir müslüman insanın crack'li yazılım kullandı diye kafir olduğunu mu kast ediyorsunuz ? siz ne oluyorsunuz bu halde ?
Benim çalıştığım yerde gayri müslimler tarafından yönetilen bir firma ama programları crackli üstüne üstlük bana kurdurtuyorlar bilmedikleri için, bu durumda ne olacak ? müslüman kullanınca suç oluyor da gayri müslim kullanınca iyi mi oluyor, burada müslümanlara laf illaki edilmiştir 10 küsür sayfa yorum var, müslümanlara laf edenlere soruyorum sizin photoshopun kreği ne zaman bitiyor ? 2396'da mı ? lütfen sırf dinleri kötülemek için böyle saçma sapan başlıklar açmayın, sanki başka problemlerimiz, işlerimiz yokmuş gibi gelip burada saçma sapan bir konu açıyorsunuz milleti fesada düşürüyorsunuz. Yaptığınız yanlış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu konunun müslümanlıkla ya da ateistliğin propagandası ile ne alakası var? adam müslüman ve günah işlemiş ee? müslümanlar günah işliyor ateist olayım o zaman??? bırakın bu işleri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Neyse ben daha fazla yazmayacağım bu konu hakkında.
Konu Günah olup olmadığı idi. Günah işliyor ve buna hala devam ediyor ve ders almıyor. Gelipte burada bana islam dersi vermeyin.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir kişi daha mı? :) yazıyı müslümanlığı kötülemek ateistlik propagandası yapacak şekilde siz yazmışsınız ki müslümanlığa laf söylemek isteyen ve tetikte bekleyenlere de gün doğmuş.
ek: sizin neye inandığınız zerre kadar önemli değil ancak mevzu müslümanlara laf söylemeye gelince orada uyarılmanız lazım. yeterince müslüman düşmanı var zaten...