500tl ile web uzerinden para kazanmak istiyorsaniz tek yapabileceginiz ozgun bir site ile bu ise baslayip ilk gelir adsense uzerinden kazanmaniz mumkundur.Su sekil yapabilirsiniz ben 1 ay once ilk projemi yaptim ve bugun adsenseden kazanmaya basladi simdilik az kazaniyor gunluk 3 tl civari kazanmaya basladi bu da ayda 100 tl kazanc demektir. Ne yaptim 1 ay once 1 moda sitesi actim 150 tane ozgun makale yazdirdim yaklasik 400 tl ucret odedim ama bu arada dolandirinin birine 250 tl para kaptirdim guya 300 adet makale yazacakti ama birazda benim hatam var asla cok sayida makale ucreti odemeyin makaleleri 5 adet yada 10 adet parasi odeyerek satin alin 400 tl makale parasi odedim 30 tl alan ismi ucreti odedim host parasi vermiyorum onceden baska sitelerim oldugu icin ayni hostu kullaniyorum siz diyelim 20 tl de aylik hosta verin toplam 450 tl ile bu ise baslarsiniz. Sonucta bu 450 tl olan paranizi siteyi geri satsaniz dahi bu ucrete ozgun makaleli bir siteyi satarsiniz yani iki uc ay caba ile para kazanmiya baslarsiniz. Bugun gunluk 3 tl kazanan bir siteyi satin alsaniz en az 1000 tl para isterler onun icin verdigim fikri dusunup istediginiz sektorde site acip ozgun makale yazdirip bu ise basliyabilirsiniz.